Trezirea la realitate

Trezirea la realitate

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJohn Cameron Mitchell, Nicole Kidman
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari655

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Rabbit Hole
An: 2010
Durata: 91 minute
Regia: John Cameron Mitchell
Scris de: David Lindsay-Abaire
Actori: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest
Gen: Drama

Inspirat din piesa de teatru a scriitorului american David Lindsay-Abaire, filmul prezinta drama sotilor Becca (Nicole Kidman) si Howie Corbett (Aaron Eckhart), al caror unic copil moare intr-un accident de masina  in urma cu 8 luni. In timp ce Danny, baiatul de numai 4 ani, alerga dupa cainele lor, este lovit mortal de o masina condusa de un tanar pe nume Jason.

Pusi fata in fata cu cea mai dramatica situatie din viata lor, cei doi parinti isi infrunta trauma in mod diferit. Howie merge pe calea terapiei de grup, unde se imprieteneste cu Gabby (Sandra Oh), o mama care si ea si-a pierdut copilul, in timp ce Becca intra intr-o faza de negare si de furie profunda pe orice si oricine si respinge orice incercare a celor dragi de a-i alina durerea si de a se apropia de ea.

Socul suferit o face sa caute consolare acolo unde nimeni nu s-ar astepta, chiar in persoana adolescentului Jason, caruia ii pare extrem de rau pentru intamplarea tragica pe care a cauzat-o. In timp ce Becca este din ce in ce mai apropiata de Jason, indepartandu-i pe ceilalti, Howie cauta la straini consolarea pe care trebuia sa o gaseasca la sotia lui.