Traiestemuzica.ro este terapie pentru suflet

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriMuzica, versuri
Ultima actualizareJoi 7 ianuarie 2021
Vizualizari614

Voteaza & Distribuie

Descriere

2020 a fost un an greu, tensionat, in care s-a simtit agitatia pandemiei de COVID-19. Inca din primele zile, totul a pornit ca un roller coaster, lasand impresia ca nu se mai opreste. Masurile restrictive impuse de autoritati ne-au obligat sa ne schimbam planurile pentru concedii, am fost obligati sa anulam calatoriile si chiar sa ne luam gandul de la concertele si spectacolele mult asteptate de peste an.

2020 va ramane in memoria noastra ca fiind anul in care cu totii am stat inchisi in case, dar am continuat sa speram, sa visam, sa planuim viitoarele calatorii si sa asteptam cu emotie intalnirea cu prietenii la concerte, evenimente si festivaluri muzicale.

Pana la experienta live a unui spectacol, am continuat sa ascultam muzica, sa urmarim online concertele puse la dispozitie de diferite streaminguri specializate si chiar de site-urile de profil. Muzica ne-a ajutat sa trecem mai usor prin apele tulburi ale anului 2020. Fiecare dintre noi avem preferinte musicale sau suntem topiti dupa un artist. Pana la urma nu conteaza genul de muzica ascultat, ci sa ne lasam purtati de sunete.

Cu castile pe urechi si cu volumul dat la maxim am continuat sa speram. Site-ul traiestemuzica.ro ne-a tinut ancorati in lumea muzicii prin informatiile furnizate. Activ din 2013 in online-ul romanesc, site-ul a reusit sa stranga o comunitate de peste 11 000 de fani si iubitori de muzica, concerte si festivaluri. Daca aveti in plan o seara de karaoke si doriti sa va exersati talentul muzical, traiestemuzica.ro va pune la dispozitie o sectiune ampla cu versuri.

Accentul editorial este pus pe muzica romaneasca. Dar nu lipsesc informatiile despre industria muzicala internationala. Echipa traiestemuzica.ro a stat de vorba cu tinerele talente din Romania, monitorizeaza industria de spectacole si festivaluri si nu rateaza noile piese lansate.

Traiestemuzica.ro este terapie pentru suflet. Este de la sine inteles ca, pentru a functiona sanatos, e important sa nu ne lasam coplesiti de aceste vremuri tulburi din cauza noului coronavirus. Iar muzica joaca un rol important in definirea noastra ca oameni si in evolutia noastra ca indivizi. Nu dorim sa traim intr-o lume teleghidata de liniste. Avem nevoie de sunete, de ritm, de sincronizare.

Continuati sa traiti cu muzica, sa traiti muzica!