Tot mai multe mămici aleg magazinul online Little Prints pentru copiii lor

Detalii

CategoriiShoping
Taguricopii
Ultima actualizareDuminica 19 decembrie 2021
Vizualizari701

Voteaza & Distribuie

Descriere

Magazinul online Little Prints este deja un nume sonor pe piața din România. Este cunoscut faptul că produsele din rafturile virtuale ale magazinului sunt de încredere și de calitate premium, fapt pentru care tot mai multe mămici optează pentru astfel de produse. Renumitele suzete Bibs spre exemplu, cele care au fost aduce pentru prima data în țară tot de Little Prints, sunt și la momentul actual apreciate de către persoanele publice din showbizul românesc. Totuși, ce le-a făcut atât de cunoscute și de apreciate, atât suzetele, cât și celelalte produse din cadrul magazinului Little Prints veți afla în rândurile care urmează.

Brandul Little Prints

Pe lângă calitatea premium cu care a defilat de fiecare dată, Little Prints ne-a impresionat și cu un design aproape unic al fiecărui produs pe care îl pune spre vânzare. Găsim aici o gamă largă de produse precum articole vestimentare, accesorii cât și jucării, produse de diversificare, newborn și multe altele.

Este un magazin al copiilor și este un partener de încredere al mămicilor pe toată durata de creștere a celor mici. Să începem așadar cu suzetele Bibs, accesoriul nelipsit al bebelușilor. Faptul că au fost imediat acceptate de către cei mici, a fost dovada clară că vin cu ceva în plus față de celelalte suzete de piață. În primul rând, suzetele sunt create din materiale calitative precum latex natural și/sau silicon alimentar. Forma tetinei imită sânul mamei, acesta fiind un al doilea avantaj pentru care cei mici le-au acceptat atât de ușor.

Forma lor este predispusă spre exterior, astfel încât suzetele ating minimul posibil pielea pentru a nu crea iritații în jurul guriței celor mici. Tetina suzetei permite fluxul de aer, având un orificiu de aerisire, astfel că este excelentă atunci când cei mici au colici. Iar designul este cu adevărat atractiv și inedit. Acestea pot fi găsite sub diferite forme și modele, toate adorabile.

Little Prints impresionează și prin articolele vestimentare pe care le pune la dispoziție. Căciulițe, nelipsitele body-uri, pijamale, pulovere, combinezoane și multe altele. Majoritatea produselor sunt din bumbac, acel material apreciat de secole întregi. Este hipoalergenic, deci cel mic nu va avea iritații sau alergii, este prietenos cu pielea, o lasă să respire și oferă de fiecare dată acel confort optim. În plus, este un material rezistent în timp, indiferent de numărul de spălări și purtări. Și designul acestor piese vestimentare este unul cu adevărat deosebit.

Prețuri accesibile, produse în trend, calitate înaltă, diversitate = Little Prints

Little Prints nu a stagnat niciodată atunci când a venit vorba despre gama sa de produse. Este îmbunătățită în permanență și de fiecare dată apar produse noi, special create pentru cei mici. Noi colecții, noi trenduri, diversitate și transparență, la Little Prints veți găsi. Iar prețurile produselor sunt accesibile, unde fiind chiar la ofertă. Magazinul este la îndemâna oricui la doar câteva click-uri distanță. Toate detaliile și specificațiile se găsesc la fiecare produs în parte și oricine dorește mai multe informații poate lua legătura cu echipa de la Little Prints.

Un astfel de brand care a pus accent întotdeauna pe calitate și pe nevoile clienților și-a câștigat ușor încrederea și nu a dezamăgit niciodată. În pagina oficială mai multe detalii.

Date de contact:
hello@littleprinnts.ro