Tot ce trebuie să știi despre sloturile care se bazează pe criptomonede

Tot ce trebuie să știi despre sloturile care se bazează pe criptomonede

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareLuni 13 iulie 2020
Vizualizari155

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unul dintre factorii importanți la care jucătorii se uită când vine vorba de jocurile de cazino online, este modul în care aceștia ar putea depune bani în conturile lor de jocuri. Din fericire, cazinourile online oferă o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de metodele de plată, iar jucătorii pot selecta cu ușurință cea mai bună opțiune pentru ei.

În ultimii ani, s-a înregistrat o creștere a utilizării criptomonedelor pentru tranzacțiile online. Cazinourile online par să îmbrățișeze acest lucru cu căldură, deoarece acum există o mulțime de operatori care ar procesa plățile efectuate cu criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Ripple sau XRP.

Nu contează dacă jucați un joc de masă cu un cazinou online bazat în Marea Britanie sau jocuri de slot în India. Tranzacția cu criptomonedele a făcut mai ușor accesul la conturile de jocuri de noroc pentru jucătorii online din întreaga lume.

O scurtă privire la istoria criptomonedelor

Criptomonedele au existat în jurul anului 2009. Bitcoin este prima criptomoneda care a fost pusă la dispoziția publicului. A fost în 2010 când a fost făcută prima achiziție online cu Bitcoin. De atunci, Bitcoin a crescut și câțiva ani mai târziu, mai multe criptomonede au apărut online, precum Litecoin și Ethereum. Totuși, Bitcoin este în top și este cunoscut și ca tatăl criptomonedelor.

Cripto-jocurile de noroc au început mai ales în jurul anului 2013, dar nu foarte multe cazinouri online s-au adaptat imediat. A fost într-adevăr în 2017 când a existat un boom în utilizarea criptomonedelor. Acest lucru se datorează faptului că a fost în acel an când valoarea Bitcoin a atins aproximativ 20.000 de dolari SUA. A provocat destul de vorbă pe internet și multe companii au început să își adapteze utilizarea.

De atunci, mai multe cazinouri online l-ar accepta ca opțiune de plată. Există chiar și cazinouri online dedicate utilizatorilor de criptomonede, denumite în special cazinouri crypto. Acestea sunt cazinourile vizate ale utilizatorilor de cripto care nu s-au jucat cu adevărat până acum.

Mai multe despre jocurile de noroc Bitcoin

Cazinourile Bitcoin sunt cunoscute ca fiind mai generoase atunci când vine vorba de promotiile și bonusurile pe care le oferă jucătorilor lor. Astfel de cazinouri sunt mai dornice să ofere bonusuri mai bune, deoarece, în general, este mai ieftin să rulați un cazinou online care acceptă doar Bitcoin sau alte criptomonede.

Pentru jucători, utilizarea criptomonedelor în tranzacțiile de jocuri de noroc îi scutește de durerile de cap ale plății. Din moment ce criptomonedele sunt descentralizate, este de obicei mai rapid să tranzacționați cu acestea in mediul online. Multe bănci sunt foarte stricte când vine vorba de tranzacții de jocuri de noroc, mai ales dacă cazinoul are sediul în afara țării.

Pentru aceasta, o tranzacție ar putea dura câteva zile lucrătoare și nu toți jucătorii au răbdare pentru asta. Ei apelează la criptomonede pentru a evita astfel de probleme. În general, este și o opțiune mai sigură, deoarece nu mai trebuie să-și dezvăluie informațiile bancare casinourilor dacă vor folosi criptomonede.

Legalitatea Bitcoin

Acum, vă puteți întreba dacă jocurile criptografice sunt legale. Răspunsul la asta depinde cu adevărat de locul în care vă aflați, dar, în general, se află în zona gri. În Statele Unite, nu există legi care să interzică sau să permită utilizarea acesteia. Deci, practic, nu vă puteți confrunta cu tranzacțiile de jocuri criptografice, mai ales dacă acestea sunt realizate cu cazinouri online off-shore.

Japonia este cunoscută pentru reglementarea criptomonedele. Țara are reguli stricte, cu toate acestea, este mai puțin restrictivă în ceea ce privește jocurile de noroc, iar asta include jocurile de noroc cu criptomonede. În ciuda faptului că țara reglementează utilizarea locală a criptomonedelor, jocurile criptografice nu sunt încă la fel de populare în țară.

Poate părea ciudat că acesta este cazul Japoniei, dar este posibil din cauza celor întâmplate cu Mt. Gox acum câțiva ani. În 2014, această platformă de schimb bazata pe cripto, în Japonia, a intrat în faliment și a întâmpinat cea mai mare problemă de hacking din lumea criptomonedelor.

În prezent, cripto-jocurile de noroc capătă mai multă atenție, deoarece mai multe persoane încep să folosească cripto-portofele. Există peste 36 de milioane de portofele crypto care sunt create începând cu primul trimestru al anului trecut și, deși nu există încă o estimare pentru câți sunt dintre aceștia în acest moment, este probabil ca acest lucru să fi crescut deja.

Bitcoin este încă viu

Creșterea consumatorilor cripto continuă, în ciuda faptului că a trecut ceva timp de când un Bitcoin este evaluat la oriunde peste 10.000 de dolari americani. În prezent, un Bitcoin este evaluat la aproximativ 6.600 de dolari americani și încă nu este rău. Bitcoin este de asemenea văzut ca un atu digital care este instabil, dar oamenii îl folosesc în continuare.

Experții încă văd că aceste criptomonede merg bine chiar și după ce a atins apogeul în 2017. Este încă posibil ca acesta să atingă din nou în următoarele luni sau chiar săptămâni. Este cu adevărat greu de prezis, dar oamenii sunt încă dornici să investească în ea.