Tot ce trebuie să știi despre pariurile sportive live

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareMiercuri 12 ianuarie 2022
Vizualizari399

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pariurile sportive reprezintă o pasiune pentru numeroase persoane, pentru că oferă un plus de distracție când urmăresc evenimente sportive. Istoria pariurilor sportive este îndelungată.Diversificarea și popularizarea sporturilor odată cu Revoluția Industrială a creat noi posibilități de pariere. Fotbalul, rugby-ul și cricketul au fost doar câteva sporturi care au atras atenția pasionaților de beturi.

Casele de pariuri au apărut să satisfacă cererea de oamenilor, într-un mod organizat și legal. Acestea nu s-au schimbat prea mult până acum două decenii, când au apărut casele de pariuri online. Din acel moment, bettingul a intrat într-o nouă eră. Însă adevărata revoluție în domeniu o reprezintă pariurile live. Află tot ce trebuie să știi despre ele din rândurile care urmează.

Ce sunt pariurile sportive live


Pariurile sportive live se plasează în timp ce are loc evenimentul sportiv. Pentru că modul de desfășurare al acestuia și chiar raportul de forțe se schimbă permanent, cotele alternează, iar uneori chiar se schimbă total. De exemplu, într-un meci de tenis în care favoritul este condus cu 1 set de jucătorul aparent mai slab, cotele se modifică pentru a reflecta șansele reduse de câștig ale favoritului. Modificarea cotelor pariurilor live se realizează permanent, pe baza unor algoritmi. Evident, opțiunile de betting nu se rezumă la rezultat, ci acoperă și alte aspecte ale sportului respectiv.

Cum poți paria live

Pentru a paria în timpul unui meci, primul pas este să-ți faci cont la o casă de pariuri online. Înainte de a deschide un cont, asigură-te că aplicația sau site-ul ales de tine are în ofertă opțiunea de betting live pentru sporturile tale preferate. Citește cu atenție termenii și condițiile, obișnuiește-te cu interfața și pariază pe ce evenimente live dorești.

Ce trebuie să iei în calcul când pariezi în direct

Este de preferat ca înainte de începerea evenimentului sportiv să te documentezi în legătură cu competitorii, indiferent dacă este vorba de curse de cai, atletism, tenis ori fotbal. Astfel, poți estima care sunt șansele fiecăruia, în funcție de formă, moral și stare fizică. La fel de important este să te adaptezi la realitatea din teren. Poate că analiza de dinainte de meci îți indica o victorie facilă pentru unul dintre adversari, dar desfășurarea meciului arată altfel.

Avantajele pariurilor sportive live

Faptul că dinamica meciului face parte din joc aduce noi oportunități de pariere. Pot apărea oricând cote profitabile, de care pariorii pricepuți știu să profite. Pe lângă acest avantaj, există și altele:

  • Apariția valorii suplimentare, pe măsură ce cotele se schimbă
  • Posibilitatea de a paria atât înainte de meci, cât și în timpul acestuia, ceea ce mărește câștigul potențial
  • Adaptarea beturilor la evenimentul urmărit

Dezavantajele pariurilor sportive live

Pariurile live au și dezavantaje, unul dintre ele fiind ritmul rapid al schimbărilor de cote. Jucătorii nu apucă mereu să profite de ocazie, iar când pariază, o fac deseori în grabă, fără să analizeze șansele de reușită. Un alt dezavantaj constă în faptul că, la unele case de pariuri, nu ai la dispoziție toate opțiunile valabile înainte de startul partidei.

Care este atitudinea corectă față de live betting


Pariurile sportive live sunt distractive, astfel că este ușor să pierzi noțiunea timpului și a banilor cheltuiți. Pentru a nu pierde controlul, limitează timpul și bugetul alocat acestei activități. Pariază responsabil, pentru ca distracția să rămână maximă, nu să se transforme în stres.

Pariurile sportive live sunt o formă excelentă de distracție. Ține cont de informațiile pe care ți le-am prezentat pentru ca experiența de betting să fie cât mai bună.

Sursa foto: freepik.com