Tot ce trebuie sa stii cand alegi usi de sticla

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriUsi din sticla
Ultima actualizareMarti 2 octombrie 2018
Vizualizari1615

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei sa transformi locuinta ta intr-un spatiu modern, foarte riguros organizat si aerisit? Opteaza pentru usi de sticla glisante pentru a economisii spatiul din locuinta ta si pentru a aranja piesele de mobilier oricunde in interiorul incaperii. Mobilierul poate sa fie asezat chiar si in spatele acestor usi de sticla.

De exemplu, daca iti renovezi casa si vrei sa inlocuiesti usile normale care sunt prinse in balamale cu usi de sticla glisante, atunci o sa ai posibilitatea de a economisi spatiu. Pentru aceasta operatiune trebuie sa apelezi la firme specializate care sa faca acest lucru.

Un alt exemplu unde poti sa montezi usi de sticla sunt peretii care despart living-ul daca acestia sunt din gips carton.
Folosirea unor usi de sticla este recomandata nu doar pentru locuinta in care stai ci si pentru spatiile rezidentiale, comerciale sau cladirile de birouri. Compania SECURIT creeaza modele de usi de sticla securizanta care sa scoata in evidenta incaperile in care sunt montate. Iti poti personaliza aceste usi de sticla in functie de preferintele pe care le ai, astfel incat sa optimizezi cat mai bine spatiul in interior, iar lumina sa circule peste tot.
Montarea usilor de sticla confera posibilitatea de a avea mai multa lumina in interior. Transforma o incapere mai intunecata intr-una mai luminoasa.

Usa de sticla securizanta este de calitate superioara astfel incat isi pastreaza un aspect absolut impecabil pe perioada in care este utilizata. Astfel, nu sunt necesare schimbarile din punct de vedere tehnic sau al esteticii. Daca aceste usi de sticla sunt utilizate pentru interior pot sa confere incaperilor un aspect mai luminos si mai cu seama daca spatiul este destul de mic. Sticla securizanta este mai rezistenta decat sticla simpla. Nu trebuie sa va faceti griji ca s-ar putea sparge cu usurinta.

Un alt avantaj pe care il au usile de sticla glisante este acela ca incaperea unde sunt montate este aerisita cu usurinta.
Atunci cand temperatura de afara permite deschiderea usilor, acestea fac posibila introducerea unui aer proaspat in casa. Senzatiile pe care ti le confera aceasta actiune sunt similare senzatiilor pe care le primesti atunci cand te aflii in natura.

Atunci cand optezi pentru montarea unor usi de sticla glisante in detrimentul usilor clasice in balamale trebuie sa ai in vedere si faptul ca intretinerea acestora este mai costisitoare decat a acelor usi clasice. Intretinerea acestui tip de usi din sticla necesita o atentie mai mare.
Usile din sticla glisante sunt usi care ofera siguranta sporita daca alegeti sa cumparati sticla securizanta. Intotdeauna trebuie sa va ganditi si la situatiile in care locuinta voastra ar putea sa fie in pericol. Astfel, casa voastra este ferita de hoti.

Sticla reprezinta un material ce se prelucreaza intr-un timp scurt, iar in momentul in care se realizeaza instalarea nu este nevoie de alte elemente de prindere. Sticla securizanta are o capacitate de rezistenta ridicata. Daca alegi aici sa montezi in locuinta ta usi din sticla securizanta, atunci acestea trebuie sa fie glisante pentru ca scot in evidenta si pun in valoare spatiile unde sunt montate.