Topul caselor de pariuri cu aplicaţie de mobil

Topul caselor de pariuri cu aplicaţie de mobil

Detalii

CategoriiIT
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareVineri 23 septembrie 2022
Vizualizari57

Voteaza & Distribuie

Descriere

Chiar dacă experienta parierii din faţa unui monitor, din faţa calculatorului sau a laptopului nu se compară cu experienţa parierii din aplicaţie sunt foarte mulţi pariori care preferă a doua variantă. Aplicaţiile de mobil sunt la mare căutare şi asta pentru că oferă pariorilor flexibilitate şi posibilitatea de a paria de oriunde se află, la orice oră. Se instalează rapid, au interfeţe interactive, se adaptează excelent în funcţie de dispozitivul pe care îl avem şi experienţa de pariere va fi de cele mai multe ori asemănătoare cu tot ce putem face pe un desktop sau laptop.

Nu toate casele de pariuri au dezvoltat şi aplicaţii de mobil de calitate, ăsta e adevărul. Dar cele care au dezvoltat deja şi lansat aplicaţiile au făcut o treabă foarte bună. Iată cum arată topul caselor de pariuri cu aplicaţie de mobil care pot oferi experienţe interesante, complete, de fiecare dată.

Top case de pariuri cu aplicație de mobil

Dintre toate casele de pariuri pe care le cunoaștem de la noi din țară, câteva dintre ele s-au făcut remarcate prin aplicațiile de mobil pe care le oferă jucătărilor. Acestea sunt de calitate superioară și oferă jucătorilor o mulțime de beneficii.

  • Betano

Casa de pariuri Betano a investit în aplicaţia de mobil, varianta pentru iOS este mai interesantă şi mai bună parcă faţă de cea pentru Android. Pariurile se plasează şi prin comandă vocală, permite alimentarea şi retragerea de fonduri, logarea se păstrează între sesiunile de pariere. Se adăugă şi multe funcţii speciale: Smart Notification, direct pe ecranul principal dacă apar evenimente importante în meciul pe care ai pariat deja, Share & Bet, care te lasă să distribui biletele tale pe reţelele de socializare, Watch & Bet, evenimente live, în direct, Speedbet, pariere în 2 secunde.

  • Unibet

Unibet a dezvoltat aplicaţie pentru Android şi iOS, în aplicaţie ai streaming live, poţi paria pe meciurile favorite oricând, ai şi acces marjă largă de linii asiatice. Deschide cont Unibet și în mai puțin de 2 minute ai acces la toate beneficiile. Funcţia Action Betting îţi permite să pariezi foarte rapid, în doar câteva secunde, cu miza prestabilită însă. Per total, Unibet are o aplicaţie de mobil foarte bună, cu viteze de încărcare excelente, fără probleme de compatibilitate şi experienţa oferită e asemănătoare cu tot ce poţi face pe calculator.

  • Superbet

Superbet are o aplicaţie de mobil foarte bine concepută. În interiorul ei vei avea acces la oferte pre-meci, live, poţi scana bilete off-line, fiecare meci are şi statistici, poţi să întrebi tot ce doreşti legat de pariuri pentru că ai asistentă în aplicaţie. La scanarea biletelor plasate la casele de pariuri terestre poţi afla pe loc statutul selecţiilor tale. Afli şi ce meciuri se transmit la tv, adaugi echipe favorite, primeşti notificări personalizate.

Alte case de pariuri cu aplicaţii mobil sunt Fortuna sau Betfair.