Top idei de cadouri pentru fete - cutii muzicale de la Bebeluc și nu numai

Top idei de cadouri pentru fete - cutii muzicale de la Bebeluc și nu numai

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri
Ultima actualizareVineri 1 aprilie 2022
Vizualizari162

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu siguranță ai fost în situația în care ai avut nevoie să alegi un cadou potrivit pentru o zi onomastică a unui copil, pentru o zi de naștere sau poate pentru un botez și nu știai ce s-ar potrivi în funcție de vârstă sau de preferințe.

Cadourile sunt menite să aducă clipe de fericire și creează amintiri de neuitat. Să nu uităm că gesturile mici fac diferențe mari, iar atunci când alegem un cadou trebuie să ținem cont de câteva aspecte, mai ales atunci când vine vorba de copii. Magazinul online bebeluc.ro ne încântă cu idei inedite de cadouri, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Unul dintre cele mai importante detalii de care trebuie să ții cont atunci când alegi un cadou pentru copii este vârsta acestuia, pentru ca el să se bucure cu adevărat de acel cadou. În rândurile care urmează poți descoperi câteva idei de cadouri pentru fete, pe care le poți alege din magazinul bebeluc.ro.

Idei de cadouri pentru fete de la Bebeluc

Dacă vrei să alegi un cadou potrivit pentru un botez spre exemplu orientează-te către acele cadouri practice și care devin și amintiri de neuitat. Desigur, poate că unele articole vestimentare nu ar trebui să lipsească, însă bebelușul crește repede, iar mămica cu siguranță deja are pregătite hainele pentru această perioadă. Poți alege de la Bebeluc cutii muzicale. Este un cadou apreciat atât de părinți, cât și de bebeluși. La această vârstă unele dintre cele mai apreciate jucării sunt cele care scot diferite sunete și care sunt viu colorate. Vei găsi la Bebeluc diferite cutii muzicale, atât pentru bebeluși, cât și pentru copii mai mari. Le vor capta atenția atât melodiile duioase, cât și personajele care se rotesc. Poți opta pentru cele cu broscuțe, cu rățuște, pisici, balerine sau sirene. Sunt colorate și au un design inedit, create din materiale de calitate.

Cadouri pentru fete între 2 și 4 ani

Jucăriile sunt idei excelente pentru cei mici. La această vârstă însă copiii încep să înțeleagă că nu mai pot băga în gură orice obiect. Astfel că poți opta să faci un cadou ce conține plastilină în diferite forme, creioane colorate sau acuarele. Sunt ideale pentru dezvoltarea imaginației și creativității, mai ales că la această vârstă sunt curioși să descopere tot ce este nou. Cu siguranță fetițele le vor aprecia și se vor bucura atunci când le va primi. Tot de la Bebeluc mai poți alege și seturi de construcție, figurine cu animale, puzzle- uri interactive și multe altele.

Cadouri pentru fete între 4 și 7 ani

În această perioadă cei mici absorb orice informație care li se oferă ca un burete. Sunt interesați de jucarii educative, cele care îi ajută să descopere tot mai mult lumea și tot ce îi înconjoară. Jocurile cu cifre și numere sunt ideale. Fetițele de 7 ani spre exemplu vor aprecia foarte mult un set de lucru manual pentru a crea bijuterii de lemn, un studio profesional de manichiură sau de olărit, figurine cu personajele lor preferate și multe altele.

În gama de la Bebeluc vei găsi toate aceste idei de cadouri și multe altele pe care cei mici le vor adora și se vor bucura foarte mult. Alege din gama de produse de la Bebeluc și adu zâmbete pe fețele și în inima celor mici!

Date de contact: office@bebeluc.ro