TOP 3 loterii pe care să le încerci în Septembrie 2021!

TOP 3 loterii pe care să le încerci în Septembrie 2021!

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareMarti 7 septembrie 2021
Vizualizari153

Voteaza & Distribuie

Descriere

Începutul de toamnă este răcoros și vine cu multe roade, care pot fi și de ordin financiar. Pentru acest lucru, cazinourile online îți pun la dispoziție o gamă vastă de oportunități la care să-ți testezi norocul, în mod special dacă iubești loteriile. În acest sens, ai la dispoziție mai multe opțiuni, cele mai populare fiind prezentate în continuarea articolului.

Dacă nu știi unde să (mai) depui bilete lotto, atunci poți să consulți topul de mai jos, având însă grijă, să plasezi tichete doar la operatori licențiați. De asemenea, înainte de a face asta, este bine să te informezi cât mai bine, pentru a vedea prin ce se caracterizează fiecare loterie în parte.

Fără alte introduceri, iată cele 3 loterii internaționale la care îți poți incera norocul în Septembrie 2021!

Loto Austria 6 din 45

Dacă ești în căutarea unei surse de distracție și posibile câștiguri care să fie cât mai simplă, dar cu premii cât mai mari, încearcă loteria austriacă 6 din 45, care a fost înființată în 1986. Așa cum probabil bănuiești, ea presupune extragerea aleatorie a doar 6 numere dintr-o mulțime totală de 45. Evenimentul are loc în fiecare zi de Miercuri și Duminică, de la ora 19’00 pentru fusul orar al României. Dacă ai suficient de mult noroc poți obține Jackpot-ul, ghicind toate cele 6 numere extrase, ori un premiu mai mic, dacă reușești să ghicești doar până la cel mult cinci numere.

Loto Polonia 20/80

Dacă ești în căutarea unei loterii care să fie însoțită de mai multă adrenalină, atunci Polonia Multi este o alegere ideală pentru tine. Aceasta are două evenimente în fiecare zi, presupunând extragerea a 20 de numere dintr-o mulțime totală de 80. De asemenea, un eveniment implică și o extragere secundară, a unui singur număr special. Pentru a-ți crește șansele de reușită, poți aplica diverse sisteme și strategii, în funcție de bugetul pe care îl poți aloca, dar și de rezultatele precedente. În plus, această loterie are evenimentele transmise live de către unele cazinouri, ceea ce înseamnă că poți afla actualele rezultate în timp real.

Italia Keno 10eLotto 20/90

Dacă te simți suficient de norocos și ești o fire nerăbdătoare, atunci Italia Keno 10eLotto este o loterie care îți va plăcea. Ea presupune extragerea a 20 de numere din intervalul 1-90, evenimentele având loc în fiecare zi, din 5 în 5 minute. Regulamentul este simplu, iar șansele de câștig sunt generoase, la fel ca valorile premiilor. În momentul de față, mai mulți operatori de jocuri de noroc au în portofoliul lor Italia Keno 10eLotto 20/90, unii dintre ei punând la dispoziția membrilor inclusiv transmiterea în timp real a evenimentelor. Ai grijă să alegi doar cazinouri licențiate, pentru a-ți desfășura activitatea fără probleme!

Sfaturi finale

După cum ai putut observa deja din prezentarea generală a celor trei loterii de top, fiecare în parte are caracteristici aparte. Deși ele seamănă, din unele puncte de vedere, nu pot fi neglijate diferențele. Astfel, înainte să plasezi un bilet, înainte să faci o investiție, vezi care este regulamentul și ce presupune loteria respectivă. De asemenea, ai grijă să depui tichete doar la agențiile licențiate de ONJN, fie ele online, fie ele offline. Încearcă să fii cât mai responsabil, asumându-ți faptul că lotto se bazează exclusiv pe noroc, așa că vor exista și pierderi.

Pentru a gestiona cât mai bine raportul dintre investiții, câștiguri și pierderi, poți să iei în considerare aplicarea unor sisteme și strategii. Fiecare are câteva indicații ce trebuie respectate, pentru ca în urma mai multor bilete, să obții profit, chiar dacă au existat și tichete necâștigătoare. Ține cont de ce presupune o astfel de tehnică, încercând să o personalizezi în funcție de bugetul pe care tu îl poți investi în această activitate.