Tion.ro iti ofera cel mai nonconformist Craciun

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2824

Voteaza & Distribuie

Descriere

Va oferim posibilitatea de a petrece 4 zile de distractie maxima in stil militar: trageri cu arcul, BB Gun si multe alte activitati desfasurate in prezenta unui trainer, dar fara sa uitam de traditiile specifice acestei perioade: "pomana porcului", Mos Craciun care va aduce cadouri pentru toata lumea si un concert de colinde.

Daca sunteti pasionati de armata si sporturile extreme desfasurate intr-un astfel de loc si mai ales daca va plac provocarile, va asteptam sa va inscrieti pentru a castiga o mini vacanta de Craciun pentru 2 persoane la Arsenal Park, in Orastie.

Cum se poate participa la concurs

Accesati site-ul www.tion.ro si inscrieti-va la concurs, completand formularul de mai jos cu datele personale. Dupa aceea lasati-ne un comentariu la acest articol in care sa ne spuneti care este parerea voastra despre premiul oferit de noi, ce alte activitati v-ar placea sa incercati acolo daca veti castiga si cum v-ar placea sa se desfasoare cele 4 zile din vacanta de Craciun.

Perioada de desfasurare a concursului

In perioada 10-17 decembrie 2009 inscrieti-va la concurs pe www.tion.ro. Pe 18 decembrie fiti pe faza, pentru ca vom anunta castigatorul. Daca sunteti castigatorul, pregatiti-va sa petreceti impreuna cu o persoana draga, cel mai nonconformist Craciun.

Cum vom desemna castigatorul

Castigatorul va fi desemnat pe baza comentariului lasat la acest articol. Autorul celui mai original comentariu va castiga o minivacanta de Craciun, pentru 2 persoane la Arsenal Park. Va rugam ca atunci cand postati comentariul sa semnati cu numele real pentru a putea fi identificat in baza noastra de date. In cazul in care autorul comentariului castigator nu va aparea in tabelul participantilor inscrisi, se va face o noua alegere.

Pentru a intra in cursa pentru premiu, va rugam sa completati campurile cu date reale. Orice participant cu adresa de e-mail nevalida va fi automat scos din baza de date.

Pentru mai multe detalii despre premiul oferit, va rugam sa accesati www.raturism.ro

Important: La concurs nu pot participa angajatii Inform Media si rudele acestora de gradul I. Prin trimiterea datelor esti de acord ca acestea sa fie inregistrate in baza de date a SC Inform Media SRL. Datele obtinute in cadrul concursului pot fi folosite exclusiv de Inform Media in scopuri de marketing. Toate datele vor fi tratate cu confidentialitate si nu vor fi divulgate catre terte parti.

Completeaza formularul pentru a intra in cursa pentru premiile oferite de tion.ro!