TikTok crede că stilul anilor 2010 se va întoarce

TikTok crede că stilul anilor 2010 se va întoarce

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine, Imbracaminte
Ultima actualizareVineri 17 decembrie 2021
Vizualizari94

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă o tendință se demodează, este doar o chestiune de timp până când revine. În acest moment, totul se rezumă la anii 2000, inclusiv o revenire a treningurilor Juicy Couture și a blugilor cu talie joasă. Dar, potrivit TikTok, următorul mare moft în modă va fi despre deceniul următor: Anii 2010. Da, acest lucru s-a întâmplat cu doar 10 ani în urmă, dar fanii modei de pe aplicație prezic că peplumurile, colierele statement și curelele foarte late ale epocii sunt pe cale să aibă o revenire.

Au fost destul de mulți TikTokeri care au propus această idee de modă. Hali Brown-Onigbanjo de la Nextwearer a făcut din disecarea modei anilor 2010 un punct central al paginii sale și crede că revenirea ei este iminentă. "Ca cineva care este suficient de tânăr pentru a fi un utilizator obișnuit de TikTok, dar suficient de bătrân pentru a fi fost un utilizator adolescent de Tumblr în anii 2010, este o nebunie să vezi cât de repede revin lucrurile", spune ea pentru Vogue. "Următoarea generație de adolescenți începe deja să poarte creepers și idealizează grunge-ul moale și pastelat pe TikTok." Ea prezice, de asemenea, că fustele asimetrice, cămășile cu dungi și extensiile de păr cu pene - preferate de vedete din anii 2010, precum Ke$ha - vor reveni și ele.

Brown-Onigbanjo adaugă că anii 2010 au avut o atitudine mai jucăușă în ceea ce privește vestimentația și înțelege de ce Generația Z o îmbrățișează. "Anii 2010 au fost o epocă cu adevărat distractivă și democratizantă a modei, odată cu apariția bloggerilor de modă și a utilizatorilor Tumblr it-girl care au ajutat la conturarea unei game de estetici", spune ea.

"Pot să înțeleg în totalitate de ce oamenii care au fost prea tineri pentru a o experimenta prima dată încearcă să experimenteze acea energie acum". Ari Arvand, un TikToker de modă care crede, de asemenea, în revenirea stilului din 2010.

"Moda de la începutul anului 2010 a avut un accent pe moda DIY, cu articole precum coroane de flori și cămăși cu franjuri", spune ea. "Chiar dacă ne aflăm într-o eră a ciclurilor scurte de tendințe, oamenii se concentrează din nou mai mult pe stilul personal."

Cu toate acestea, alte vedete TikTok sunt de acord cu revenirea vestei din denim, a eșarfei cu franjuri și a fundițelor de păr. Luați-o de exemplu pe Mandy Lee, o prezicătoare de tendințe care își spune @oldlooserinbrooklyn, care a realizat un TikTok în care a emis o ipoteză despre cum vor fi modernizate piesele anilor 2010, inclusiv pantalonii disco și platformele în stil Jeffrey Campbell Lita.

"Unul dintre elementele mele preferate în studierea ciclului de tendințe este să văd resurgențele unor tendințe mai vechi în moduri noi și actualizate", spune ea. "De exemplu, pentru iconicii pantaloni disco de la American Apparel: există acești pantaloni disco tăiați de Tyler McGillivary și acești pantaloni evazați și colorați de la Rezek Studio."

Michaila Cothran a realizat, de asemenea, un TikTok cu tematica zilei pozelor școlare, care celebrează aceste tipuri de look-uri din anii 2010. "Este întotdeauna atât de amuzant să vezi ce răsturnări de situație pune noua epocă pe vechile tendințe", spune ea. "Uneori este chiar mai bine a doua oară!"

Fie că ești de acord sau nu, poate că ar trebui să începi să îți revizuiești dulapul. Iar dacă, nu ai articolele anilor 2010 prin dulap, ei bine, poți căuta pe Fashion Days și dacă găsesti un cod reducere Fashion Days pe Crazy-Deals.ro cu siguranță te vei bucura si mai mult când le vei cumpăra la preț redus.