The Milk of Sorrow

The Milk of Sorrow

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriClaudia Llosa, Marino Ballón, Susi Sánchez
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari793

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: La teta asustada
An: 2009
Durata: 94 minute
Regia: Claudia Llosa
Scris de: Claudia Llosa
Actori: Magaly Solier, Susi Sánchez, Efraín Solís, Marino Ballón, Antolín Prieto
Gen: Drama

Avand o premisa care atrage atentia, incredere vizuala si o coloana sonora usor de fredonat, La teta asustada o urmareste obsesiv pe Fausta, o tanara care sufera de o boala contactata din laptele mamei ei, numita “boala laptelui durerii”, care se spune in popor ca afecteaza copiii nascuti de femeile care au fost violate sau abuzate in Peru, in anii terorismului.

Fausta pare paralizata de frica si are, in permanenta, ochii plini de lacrimi. Dupa ce mama ei moare si Fausta se prabuseste, un medic descopera ca fata si-a introdus un cartof in vagin pentru a se proteja impotriva unui viol. Intoarsa in satul natal, cu cartoful inca la locul lui, Fausta ii spune unchiului ei taciturn ca incearca sa  stranga bani pentru a aduce trupul neinsufletit al mamei ei inapoi acasa pentru a fi inmormantat.

Isi gaseste de lucru ca femeie de serviciu pe timpul noptii intr-o casa mare din oras, care ii apartine nevroticului pianista si compozitoare, Aida. Auzind-o pe Fausta cantand unul dintre cantecele cu care incearca sa-si exorcizeze temerile, Aida, care nu face nici un progres cu ultima ei sonata, ii  propune  Faustei sa-i dea cate o perla dintr-un colier rupt de fiecare data cand aceasta ii canta. Intre timp, fata incepe o prietenie timida cu gradinarul Noe, iar unchiul ei o preseaza sa scape de cadavrul mamei ei inainte de casatoria lui Maxima.