The Last Exorcism

The Last Exorcism

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHuck Botko, Louis Herthum
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari671

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Last Exorcism
An: 2010
Durata: 87 minute
Regia: Daniel Stamm
Scris de: Huck Botko, Andrew Gurland
Actori: Patrick Fabian, Louis Herthum
Gen: Groaza, Thriller

Reverendul Cotton Marcus (Patrick Fabian) este un pastor evanghelist, foarte apropiat de credinciosii lui. Dupa ce si-a petrecut mai multi ani inselandu-i pe creduli si practicand exorcizari false, Cotton este cuprins de remuscari si decide sa-si rascumpere singur pacatele realizand un documentar in care sa-si dezvaluie metodele sale frauduloase.

Echipa de filmare se deplaseaza in inima Louisianei, la ferma  lui Lewis Sweetzer (Louis Herthum), un fundamentalist care crede ca fiica sa, Nell (Ashley Bell), e posedata de diavol. Nell se trezeste in fiecare dimineata plina de sange de animal si nu-si poate aminti ce s-a intamplat. Louis este convins ca numai o exorcizare poate opri aceste evenimente ingrozitoare.

Cotton isi incepe ritualurile sale obisnuite, dar in curand isi da seama ca anii sai de mascarada religioasa nu l-au pregatit pentru confruntarea cu un caz adevarat de posedare. El si echipa lui vor trebui sa gaseasca o modalitate de a o salva pe Nell inainte de a fi prea tarziu si pentru ea, si pentru ei.