The Heartbreak Kid (Cat dureaza o casnicie)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4866

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Ne simtim bine realizand comedii pentru adulti, pentru ca asta stim sa facem cel mai bine. Chiar daca unora nu le place, publicul asta vrea! Cred ca scene de sex ca in filmul nostru nu au mai fost in nici o comedie." Peter Farrelly. The Heartbreak Kid – Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri, pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate registrele: sentimental, erotic si relational.

In a treia zi a lunii de miere, Eddie Cantrow (Ben Stiller), un burlac tomnatec de 40 de ani, crede ca a gasit dragostea adevarata. Din nefericire, nu este insa vorba despre proaspata sa sotie. Dupa ani de burlacie si supus presiunilor tatalui sau, Doc (Jerry Stiller) si ale celui mai bun prieten Mac (Rob Corddry), Eddie incepe sa se intrebe daca nu face prea multe nazuri in ceea ce priveste femeile. Asa ca atunci cand o intalneste pe apetisanta blonda Lila (Malin Akerman), Eddie, dupa o scurta si la obiect curte, o cere in casatorie. In calatoria de nunta de pe coasta Californiei, cei doi tineri casatoriti incep sa se cunoasca si Eddie realizeaza imensa greseala pe care a facut-o: de dupa chipul angelic al proaspetei sale sotii, se iveste o fiinta ca limbaj vulgar si amatoare de sex atletic. Ajunsi intr-o exotica statiune mexicana, Lila isi oplosesete arsurile solare, iar Eddie incepe sa frecventeze barul hotelului, unde o intalneste pe Miranda (Michelle Monaghan), o fata cu picioarele pe pamint care nu are nici cea mai vaga idee ca Eddie este, de fapt, in luna de miere.

Indragostit de noua cunostinta, Eddie gaseste cele mai, nastrusnice solutii pentru a-si abandona sotia in camera de hotel si pentru a-si petrece timpul cu fata visurilor sale. Filmul original a fost facut in 1972 si se baza pe o povestire a lui Bruce Jay Friedman adaptata pentru ecran de Neil Simon, avandu-i ca protagonisti pe Charles Grodin si Sybill Shepherd. Acum patru ani, cand Peter Farrelly a auzit despre proiectul remake-ului The Heartbreak Kid, reactia sa initiala a fost una de respingere.

"The Heartbreak Kid era unul dintre filme mele favorite si instinctul initial a fost sa spun Nici vorba de asa ceva". Dar dupa o noua vizionare a realizat ca povestirea aluneca natural in gag-uri si poante care aduc atat de mult cu farrelly-smele deja cunoscute. In actuala varianta scenaristica semnata de Scot Armstrong si Leslie Dixon, totul se rastoarna: Eddie se casatoreste cu femeia ce are alura lui Cybill, iubita din varanta din 1972, merg in luna de miere, dar intalneste o persoana pe lungimea lui de unda, genul fata buna din vecini, care-l da gata. " Nu brodam nimic pe original . Este un film complet diferit" exclama Ben Stiller, noul Eddie, cel pe care cei doi regizori au mizat ca sa mentina personajul in zona de simpatie a publicului, desi el este cel care calca stramb.