The Blind Side

The Blind Side

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJae Head, John Lee Hancock, Kathy Bates, Michael Lewis, Quinton Aaron, Sandra Bullock, Tim McGraw
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari908

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Blind Side
An: 2009
Durata: 128 minute
Regia: Michael Lewis
Scris de: John Lee Hancock
Actori: Sandra Bullock, Tim McGraw, Quinton Aaron, Jae Head, Kathy Bates
Gen: Drama, Sport

Sandra Bullock, Tim McGraw si Kathy Bates sunt vedetele din Alcon Entertainment si Warner Bros Pictures, "The Blind Side", care descrie remarcabila poveste a lui Michael Oher, star in fotbalul american.

Adolescentul Michael Oher (Quinton Aaron) supravietuieste pe cont propriu, practic fara adapost, pana cand este remarcat pe strada de Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock). Afland ca tanarul este unul dintre colegii fiicei sale, Leigh Anne insista asupra faptului ca Michael -  ce purta pantaloni scurti si tricou in toiul iernii - sa accepte adapostul acesteia. Fara nici un moment de ezitare, ea il invita sa stea la domiciliul Tuohy pe timpul noptii.

Ceea ce incepe ca un gest de amabilitate devine mult mai mult astfel ca Michael devine parte din familia Tuohy in ciuda diferentelor dintre ei. Traind in conditii de viata noi, adolescentul se confrunta cu un arsenal complet diferit de provocari pentru a depasi situatia.

Cum familia il ajuta pe Michael in a-si valorifica potentialul, atat pe terenul de fotbal cat si in afara acestuia, prezenta lui in viata sotilor Tuohy conduce spre cunoasterea propriilor persoane ale acestora.