Terapia Bowen - cea mai eficienta terapie a secolului 21

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2472

Voteaza & Distribuie

Descriere

TERAPIA BOWEN - O SANSA DATA UMANITATII

bowtech - un concept nou in domeniul sanatatii si relaxariiterapia bowen - cea mai eficineta metoda de relaxare si vindecare

Terapia Bowen (se mai numeste si Bowtech) este considerata ca fiind la ora actuala cea mai simpla si mai eficienta terapie a secolului 21. Chiar daca in Romania a patruns abia din 2006, pe zi ce trece devine tot mai renumita si la noi castigand din ce in ce mai multi adepti.

Are la baza teoria ca in stare de relaxare profunda, organismul uman are capacitate de autovindecare. Cu ajutorul anumitor miscari facute in anumite zone ale corpului este declansata practic o resetare a organismului. Astfel este apelata memoria celulara originala si astfel organismul are tendinta de a se intoarce la acea stare initiala de sanatate de 100% de la care a pornit .

De ce merita sa alegeti terapia bowen ?

Pentru ca este o terapie total neinvaziva. Organismul este lasat sa se vindece in propriul sau ritm.

Terapia Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica: deplasarile osoase se re-aliniaza (cu toate ca nu se executa manipulari ale oaselor sau ale articulatiilor ca si in chiropractie), sunt eliberate tensiunile musculare, se restabileste circuitul limfatic (desi nu se maseaza muschii ca in masajul terapeutic), meridianele energetice se restabilesc imediat (desi nu are nici o legatura cu acupunctura sau presopunctura),echilibrul psihic se normalizeaza (desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional ca in cazul terapiilor ce se adreseaza mintii si corpului deopotriva).

Ca sa intelegeti despre ce este vorba, ar fi bine sa stiti ca in Australia un tratament Bowen este suportat de catre Casa de Sanatate ca si orice alt tratament alopat. Este recunoscuta in tari ca: SUA, Canada, Germania, Marea Britanie, Franta, Austria, Elvetia si lista poate continua.

Aceasta terapie nu face altceva decat sa demonstreze ca lucrurile sunt mult mai simple decat par. Mintea noastra este cea care le complica.

Oameni care nu isi gaseau leac la problemele lor, au descoperit in aceasta terapie o izbavire.


Terapeut Bowen Alexandru IVAN (0745.068.693 sau alexandru.ivan@yahoo.com)

www.terapiebowen.ro