Teodora Lazuran Interviu exclusiv oferit firmei de consultanta BV Business Center

Detalii

CategoriiSport
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2533

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ne face placere sa o prezentam pe doamna Teodora Lazuran, proprietarul studioului de dans Ars Nova, cea mai renumita scoala de dans din Romania cu rezultate bune atat pe plan national cat si international, incurajand spiritul sportiv, toleranta, respectul pentru ceilalti punand la dispozitie un mediu elegant si o atmosfera discreta in care sa uitatii de grijile cotidiene si unde puteti sa pasiti in lumea sportului si a remodelarii corporale alaturi de antrenori si instructori talentati si calificati cu o pregatire profesionala.

De asemenea doamna Teodora este fondatoarea Asociatiei Nationale de Majorete cu Baston si Twirling (MBTA Romania) infiintata in anul 2005, avand in prezent 350 de membri si peste 1000 de simpatizanti, fiind singura asociatie din tara care are dreptul exclusiv de la NBTA Europe sa organizeze competitii nationale si internationale de majorete.

Fara a va ruina lectura, trecem direct la interviul in cadrul caruia va prezentam antreprenoarea romanca a lunii Ianuarie, careia ii multumim pentru participarea in cadrul acestui interviu in exclusivitate oferit centrului de consultanta BV Business Center.

Care credeti ca este cheia succesului in afaceri si pasii in care a-ti realizat acest succes luand in considerare faptul ca, ati fost desemnata femeia de afaceri a anului 2009 de catre federatia patronilor din Oradea?

Cheia succesului pentru mine a fost si este Perseverenta!!!

Am inceput de jos, fara suport material ci doar incarcata cu multa vointa si dorinta de reusita. Am fost si antrenoare si contabila si manager,"femeie de serviciu" in acelasi timp. Mi-am creat singura marketing-ul si am creat programe personale de modelare corporala si intretinere pentru clientele mele, punand astfel in practica tot ceea ce am visat o viata intreaga. Astazi am alaturi de mine o echipa de profesionisti, care vorbesc aceeasi limba ca mine, reusim sa ne completam unii pe altii si astfel sa avem reusitele pentru care anul acesta am fost premiata.

Care sunt principiile de baza dupa care va ghidati in afaceri ?

Principiile de baza ale succesului, dupa care ma ghidez azi in afaceri sunt niste legi naturale, simple care dau acelasi rezultat indiferent de locul si timpul in care sunt puse in practica. Doar atunci cand intuitia, perseverenta, vointa, fair-play -ul nu vor fi doar simple cuvinte, ci vor fi valori care sunt imbratisate si puse in practica, doar atunci performanta de top si etica ireprosabila in afaceri vor putea sa convietuiasca asigurand succesul pe termen lung al fiecarui business.

Care sunt planurile de business pentru viitor?

Crearea Federatiei Romane de Majorete. Este un vis ce prinde contur zi de zi si-mi da de inteles ca m-am implicat intr-o ramura sportiva care ar putea schimba mentalitatea romanilor vis-a-vis de sport, atragand din ce in ce mai multi adepti in randurile noastre si ghidandu-i spre o viata sanatoasa si cu mai multe perspective.

Realizarea de programe si stagii (schimburi de experienta) pentru adulti. Doresc ca tot ceea ce creez sa reusesc sa pun in practica si sa ofer tuturor moduri inedite de a se manifesta, de a scapa de stresul cotidian si a se modela psihic si fizic alaturi de profesori si specislisti din tara si strainatate.

Un alt proiect ar fi cel din luna Aprilie si anume organizarea la cel mai inalt nivel a competitiei europene ESDU DANCESTAR "ROMANIAN OPEN" 2010, 10-11 Aprilie, Bucuresti, unde doresc sa adun toti dansatorii valorosi din Romania, de la toate stilurile de dans (folclor, jazz-dance, show dance, hip-hop, balet clasic si contemporan etc.) precum si cantareti (sectiuni vocal si muzical) si sa le ofer sansa de a participa la faza finala "MASTER WORLD" din Croatia.

Care sunt sfaturile care le oferi tinerilor intreprinzatori si companiilor din Romania?

Sfatul pe care imi permit sa-l dau este acela de a face ceea ce doriti cu adevarat, punand mult suflet si pasiune, daruire maxima si neaparat multa cunoastere in domeniul ales, iar atunci cand crezi ca esti la pamanti, crezi ca nimic bun nu se mai poate intampla, sa ai puterea de a te ridica si de a continua "lupta". Asta cred eu ca ne deosebeste de oamenii "obisnuiti".

Un cuvant de incheiere?

Doresc ca anul 2010 sa fie un an, daca nu mai bun ca 2009, macar la fel, sa am sanatate si fericire alaturi de cei pe care-i iubesc si pretuiesc.