Team Events - Unul din cele mai bune servicii de team building din Romania

Team Events - Unul din cele mai bune servicii de team building din Romania

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRomania, team building, Team Events
Ultima actualizareJoi 28 august 2014
Vizualizari812

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum a aparut team building-ul in Romania?

Team building-ul in Romania a aparut pentru prima oara in randul agentiilor de turism, anul 2000 fiind unul de debut al acestui serviciu. Pe parcurs, ideea de teambuilding a fost asociata cu orice activitate de aventura, trecand apoi si la partea educativa a acestuia. Abia dupa instalarea crizei in Romania s-a facut o departajare intre companiile care ofereau doar turism corporatist sau activitati de aventura, si cele care includeau in acestea sau le combinau cu activitatea de invatare. Acestea din urma sunt si cele care au supravietuit pe piata de altfel, pentru ca ofereau rezultate relevante si activitati cu scopuri determinate. Team Events este una dintre acestea, firma fiind infiintata in anul 2008.


Servicii de team building in Romania

Desi are sediul in Brasov, Team Events ofera servicii de team building in Romania, pentru societati de orice dimensiune si din orice localitate. Acestea nu includ doar organizarea unor activitati standard, ci adaptarea fiecarei etape a evenimentului la nevoile de crestere ale echipei. Dupa discutia cu managerul echipei sau persoana responsabila de rezultatele acesteia, sunt gandite intr-un mod personalizat toate sectiunile team building-ului, astfel incat sa se ajunga la rezultatul cerut.


Echipa Team Events este formata din psihologi, formatori, experti in vanzari, psihoterapeuti, instructori de schi si alpinisti, care impreuna creaza niste experiente inedite, cu un substrat puternic. Acestia au competente in arii precum: dezvoltare organizationala, training, dezvoltare personala, evaluarea personalului, diagnoza organizationala si alte domenii cu care se intersecteaza team building-ul. Astfel, sunt acoperite toate categoriile de exercitii si activitati de echipa care conduc la o mai buna comunicare, cunoastere, intelegere si performare.


Locatii pentru team building in Romania

Team Events a organizat sesiuni de team building in Romania si chiar si in afara, in multiple locatii. Acestea sunt alese de obicei in functie de proximitatea fata de compania de unde sunt angajatii si de caracteristicile pe care trebuie sa le aiba spatiul pentru succesul activitatilor propuse. Foarte multe activitati s-au desfasurat la inceput in Brasov si imprejurimi: Zarnesti, Bran, Moeciu, Poiana Brasov, zona Fagaras, Fundata si Fundatica. Apoi insa, Team Events a incercat si alte variante, in locuri din natura sau in orase cu istorie bogata: Sighisoara, Sovata, Sibiu, Moldova, Delta Dunarii, Valea Prahovei, Muntii Apuseni, etc.


Daca vrei sa organizezi un team building si in afara Romaniei, acest lucru este posibil si a mai fost realizat si cu alte ocazii. Practic, nu exista limitari din acest punct de vedere, atat timp cat se poate gasi un spatiu in acea zona care sa permita buna desfasurare a activitatilor.

Apeleaza la o echipa cu vasta experienta si cunostinte, care ridica standardul serviciilor de team building in Romania.

Team Events organizeaza o gama larga de activitati de team building in Romania, in locatii inedite, parca special create pentru astfel de evenimente.