Tatal copiilor mei

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChiara Caselli, Louis-Do de Lencquesaing, Manelle Driss, Mia Hansen-Løve
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1150

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Father of My Children
An: 2009
Durata: 110 minute
Scris de: Mia Hansen-Løve
Actori: Louis-Do de Lencquesaing, Chiara Caselli, Alice de Lencquesaing, Alice Gautier, Manelle Driss
Gen:

Bazat pe viata producatorului francez Humbert Balsan, „Tatal copiilor mei” e centrat in jurul lui Grégoire Canvel (Louis-Do de Lencquesaing), un om care aparent are totul: o sotie pe care o iubeste, trei copii incantatori si un loc de munca stimulativ.

Descoperirea realizatorilor de film talentati si dezvoltarea filmelor care se potrivesc cu conceptia lui despre cinema - libera si reala – constituie punctul lui de pornire. Grégoire isi dedica aproape tot timpul si energia pentru munca sa, cu exceptia weekend-urilor, pe care le petrece in locul natal cu familia sa - interludii delicate, pretioase si fragile.

Cu o carisma exceptionala, Grégoire castiga admiratie. El pare invincibil. Totusi, compania lui prestigioasa de productie, Moon Films, incepe sa se clatine. In ciuda acestui fapt Grégoire suporta toate costurile. Unde il va duce incapatanarea lui oarba?

"Tatal copiilor mei" este atat un omagiu adus incercarilor si impedimentelor in productia de filme cat si o meditatie marcanta asupra pierderii si comemorarii.