Targul de Cariere Angajatori de Top

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4778

Voteaza & Distribuie

Descriere


Angajatori de Top

Cel mai mare targ de cariera care reuneste peste 100 dintre cei mai doriti angajatori si 12.000 de tineri profesionisti

Timisoara (19-20 octombrie 2007)

Bucuresti (26-27 octombrie 2007)Cel mai mare targ de cariera din Romania reuneste la fiecare editie peste 100 dintre cei mai doriti angajatori si 13,000 de tineri profesionisti.

Am inceput Angajatori de TOP in octombrie, 2006 cu dorinta de a oferi un instrument profesionist companiilor si candidatilor care doreau sa interactioneze direct. Piata cerea un eveniment credibil, organizat la standarde ridicate de calitate si cu rezultate previzibile.

Inca de la prima editie, 75 dintre cele mai mari companii si peste 10,000 de vizitatori au transformat evenimentul in cel mai mare targ de cariera din Romania. Cu o crestere continua, Angajatori de TOP reuneste la fiecare editie peste 100 de angajatori si peste 13,000 de vizitatori. Din evaluarile companiilor “Angajatori de TOP” este evenimentul care produce cele mai bune rezultate din punct de vedere al recrutarii si consolidarii brandului de angajator si este considerat evenimentul de referinta in Romania.

Vezi imagini/spoturi de la editiile anterioare

Spot 1       Spot 2       Spot 3       Spot 4


    Evenimentul se diferentiaza de alte evenimente de profil prin:

* calitatea companiilor participante – sunt prezente companii lider de piata din cele mai importante industrii din Romania,
* targetul de tineri profesionisti pe care il atragem – tineri cu studii superioare, cu sau fara experienta, tineri cu rezultate deosebite in timpul anilor de studiu si experienta internationala;
* amploarea mediatica a evenimentului – campania de promovare (online si offline) este sustinuta de cele mai importante publicatii din Romania si ajunge la peste 500,000 de tineri profesionisti,
* orientarea catre rezultate - intelegem si apreciem efortul si resursele pe care participarea la acest eveniment le presupune si de aceea suntem dedicati total sa oferim cel mai bun ROI dintre toate canalele de recrutare si employer branding existente in acest moment pe piata.

Targul are doua editii pe an, primavara si toamna si se desfasoara in Bucuresti si Timisoara.

Cele mai importante industrii prezente la eveniment sunt IT, FMCG, Consultanta, Telecom, Banking, Tehnic/Industrial, Servicii&BPO.