Stiu ca stii

Stiu ca stii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriIfan Huw Dafydd, Justin Kerrigan, Robert Carlyle
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari926

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: I Know You Know
An: 2008
Durata: 82 minute
Scris de: Justin Kerrigan
Actori: Robert Carlyle, Arron Fuller, David Bradley, Ifan Huw Dafydd
Gen: Drama

Un barbat care traieste in Tara Galilor impreuna cu fiul sau, incepe sa se comporte ca si cum ar fi implicat intr-un complot secret, poate chiar criminal. Se muta intr-un apartament saracacios si darapanat, pastreaza un contact regulat cu un om aparent important, numit Dl. Fisher, are paznici care pare-se ca-l tin sub protectie si isi traieste viata intr-o continua si crescanda frica. Complotul pare a avea legatura cu o companie de televiziune prin satelit.

Fiul sau descopera ca tatal sau are o arma. Tatal il asigura ca o data terminata treaba sa misterioasa, va primi 2 milioane de lire si vor emigra in America. Cu toate acestea, cand se duce la un bar pentru a ridica banii de la Dl. Fisher, acesta nu apare. Tatal devine din ce in ce mai paranoic si periculos (incendiaza una dintre camionetele companiei de televiziune), iar fiul suspecteaza ca acel complit poate fi o simpla nascocire a imaginatiei sale.

Fiul merge acasa la Dl. Fisher, unde Dl. Fisher - un simplu functionar - ii spune ca tatal sau a fost un foarte bun agent de turism, care a iesit din afaceri cand compania de televiziune prin satelit i-a incurcat socotelile. Fiul isi convinge tatal sa mearga la politie, care il interneaza intr-un spital de psihiatrie. Moare 12 ani mai tarziu.