Stergerea accidentala a datelor de pe dispozitivul Mac nu mai constituie o problema

Detalii

CategoriiIT
Tagurisoftware
Ultima actualizareMiercuri 13 ianuarie 2021
Vizualizari176

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dezvoltarea tehnologiei face ca fiecare dintre noi sa utilizeze cel putin un dispozitiv inteligent. Fie ca este utilizat pentru petrecerea timpului liber sau pentru desfasurarea activitatii profesionale, dispozitivul inteligent face parte din viata noastra. Acesta este unul dintre motivele pentru care unii dintre noi stocheaza pe laptop/pc informatii foarte importante. Nu de putine ori se intampla ca informatiile stocate sa fie sterse din greseala motiv pentru care intram in panica deoarece credem ca am pierdut pentru totdeauna respectivele informatii. Din fericire, datorita dezvoltarii tehnologiei, este posibila recuperarea informatiilor sterse in mod accidental. Mai mult decat atat, poti recupera gratuit informatiile sterse de pe laptop. Cum este posibil asa ceva? Prin utilizarea celui mai performant instrument pentru recuperarea datelor sterse.

EaseUS este un software gratuit de recuperare a datelor care te scoate din incurcatura atunci cand stergi accidental infomartii pretioase

Stergerea accidentala a datelor de pe dispozitivul Mac nu mai cauzeaza nici un disconfort pentru ca exista o solutie, si anume EaseUS, un software gratuit de recuperare a datelor. Ai auzit bine! Este un instrument care te ajuta in mod gratuit sa recuperezi datele pe care le-ai sters din greseala de pe laptop/pc. Cu ajutorul acestui instrument poti recupera in doar 3 pasi orice format de fisier de pe orice dispozitiv care functioneaza cu ajutorul tehnologiei Mac. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci de pe site-ul EaseUS, aplicatia destinata Mac-ului, sa o instalezi si sa parcurgi cei 3 pasi foarte simpli pentru a putea recupera informatiile pe care le-ai sters din greseala sau nu. Cei 3 pasi pe care trebuie sa ii parcurgi sunt urmatorii:
 1. Alege locatia din care ai sters datele pe care doresti sa le recuperezi.
 2. Scaneaza locatia din care ai sters datele.
 3. Alege fisierele pe care doresti sa le recuperezi.
Trebuie sa mentionez faptul ca acest instrument de recuperare a datelor sterse poate fi utilizat atat in varianta gratuita cat si in varianta platita. In cazul in care optezi pentru varianta gratuita a acestei aplicatii vei beneficia de urmatoarele beneficii:

 • Recuperarea a 2 GB de date sterse.
 • Posibilitatea de a putea recupera fotografii, fisiere audio, video, e-mailuri, arhive, documente, etc.
 • Recuperarea datelor de la unitatea de fuziune HFS+.
 • Importarea/exportarea rezultatelor scanarii fisierelor.
 • Cautarea, filtrarea si previzualizarea fisierelor care pot fi recuperate.

Apeland la varianta platita a acestui instrument vei beneficia de urmatoarele avantaje:

 • Posibilitatea de a putea recupera o cantitate nelimitata de date.
 • Posibilitatea de a putea recupera fotografii, fisiere audio, video, e-mailuri, arhive, documente, etc.
 • Recuperarea datelor de la unitatea de fuziune HFS+.
 • Importarea/exportarea rezultatelor scanarii fisierelor.
 • Cautarea, filtrarea si previzualizarea fisierelor care pot fi recuperate.
 • Asistenta gratuita.
 • Recuperarea datelor din cloud.
 • Protejarea datelor.
 • Crearea unei unitati USB butabila.
 • Monitorizarea partitiei.

Concluzii


Stergerea in mod accidental a datelor de pe laptop/pc nu mai constituie o problema gratie softaware-ului de recuperare a datelor sterse, EaseUS. Este un instrument foarte usor de utilizat, nefiind necesara detinerea unor cunostinte avansate in ceea ce priveste programele pentru computer si, cel mai important detaliu este ca acest software este gratuit. Asadar, ori de cate ori pierzi date din computer utilizeaza acest software pentru a scapa de bataile de cap cauzate de incercarea de a recupera datele pierdute.