Step Up 3D

Step Up 3D

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChristopher Scott, Harry Shum Jr., Jon Chu
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari813

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Step Up 3D
An: 2010
Durata: 107 minute
Regia: Jon Chu
Scris de: Amy Andelson, Emily Meyer
Actori: Adam G. Sevani, Harry Shum Jr., Christopher Scott
Gen: Drama, Muzical, Romantic

Mutandu-se de la Baltimore, orasul in care s-au desfasurat primul si al doilea Step Up, la New York, si incercand sa-si faca loc in societate,  timidul personaj secundar din Step Up 2, Moose (Adam G. Sevani) este protagonistul celui de-al treilea film din serie. 

Luke (Rick Malambri) este regizor si dansator si gazduieste o pseudo-familie de dansatori profesionisti si inadaptati in mansarda sa din Brooklyn – o mansarda pe care bancherii si-au pus in cap sa o inchida.

Natalie (Sharni Vinson) este o tanara supla, flexibila si sensibila, care pretinde ca e falita, si careia Luke ii ofera un pat si niste mobilier.

Gasca lui Luke, numita Pirates, se pregateste pentru World Jam – un turneu de dans ce are un premiu in bani, care i-ar putea ajuta sa plateasca ipotecile si celelalte cheltuieli si care le-ar da momentul lor de glorie. Pirates au si o echipa adversa, care le face zile fripte, anume “Samurai”, dansatori condusi de batjocoritorul Julien (Joe Slaughter).

Luke si Natalie se inteleg  pana cand Natalie face ceva rau. Moose si Camille se inteleg si ei bine pana cand Moose nu reuseste sa ajunga la o petrecere de Halloween - el si Camille trebuiau sa mearga costumati in gemenele Olsen. De acolo, totul se cam clatina.