Simbolurile tatuajelor cu stele

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari62561

Voteaza & Distribuie

Descrieretatuaj cu stea


tatuaj cu steaTatuajele sunt si au fost intotdeauna folosite pentru mai mult decat decor, detinand anumite semnificatii. Tatuajele sunt doar un alt mod de a te exprima. Ca toate celelalte tipuri de tatuaje, tatuajele cu stele au un sens aparent ascuns in designul lor.


Tatuajele nu sunt doar modele care se pot alege la intamplare, ci detin anumite semnificatii. In functie de aceste semnificatii tatuajele prezinta interes la un anumit moment de timp. Dintre catralioanele de modele de tatuaje existente, mai jos sunt analizate cateva modele de tatuaje cu stele si „descifrate" semnificatiile oarecum „ascunse".


Ce simbolizeaza tatuajele cu stele?

In primul rand, stelele simbolizeaza ambitia, obiectivele, scopurile, iluminarea, stiinta si frumusetea. Asadar unii opteaza pentru un tatuaj cu stea la un nou inceput in viata, atunci cand au un obiectiv nou de atins. Sau ar putea fi facut pentru a sarbatori un moment luminos in viata. Sau ar putea semnifica visele tale sau alegerile voastre.


1. Tatuaje cu stea cazatoare

Stelele cazatoare reprezinta cateva momente care au lasat impresii de durata asupra vietii tale. Ar putea fi o pasiune, un accident, o aventura romantica sau doar o vacanta cu familia ta. Tatuajele cu stele cazatoare arata superb si sunt perfecte pentru a „sublinia" importanta vremurilor de altadata.
tatuaj cu stea cazatoare


tatuaj cu stea cazatoare
2. Tatuaje cu stea nautica

Toata lumea stie cum cei Trei Regi Intelepti au gasit drumul spre Betleem urmand steaua de nord. Inainte de utilizarea busolelor, marinarii si calatorii isi descopereau rutele cu ajutorul stelelor nautice (stelelor nordice). De fapt, ei aveau adesea un tatuaj cu stea nautica (de asemenea cunoscuta ca stea busola) pentru a se asigura ca nu-si pierd calea! Acest tatuaj semnifica vointa de a-ti crea un drum propriu, simbolizand protectie si calauzire.
tatuaj cu stea nautica


tatuaj cu stea nautica
3. Tatuaje cu pentagrama

Stelele cu 5 colturi punct pot avea 2 semnificatii. Daca este indreptata in sus, pentagrama este vazuta ca un semn de echilibru si de protectie. In consecinta, o pentagrama indreptata in jos face referire spre demonic. Prin urmare, se spune adesea ca adoratorii diavolului au tatuaje cu o astfel de pentagrama, pentru a face public faptul ca slavesc demonii.
tatuaj cu pentagrama


tatuaj cu pentagrama
4. Tatuaje cu hexagrama sau steaua lui David

Hexagrama sau steaua lui David este un simbol religios foarte puternic in iudaism. Aceasta vine de la interactiunea dintre om si Divin. In paganism, hexagrama reprezinta "lama si potirul". Aceasta este semnul pentru umanitate completa. Steaua lui David este adesea folosita pentru a mentine un echilibru in viata.
tatuaj cu hexagrama


tatuaj cu hexagrama
5. Tatuaje cu nonograma

Nonograma, o stea cu noua puncte, este destul de rara. Deoarece aceasta nu este foarte usor de tatuat, este rareori aleasa in acest sens. Nonograma simbolizeaza realizare si stabilitate. Este folosita pentru a obtine si a pastra stabilitatea in viata. Este destul de mistica si de secole s-a declarat ca ar avea puteri speciale!
tatuaj cu nonograma


tatuaj cu nonograma
Iata cateva idei de tatuaje cu stea:


Idei de tatuaje cu stea pentru baieti

Tatuajele cu stele arata foarte bine la baieti. Cu toate acestea, acestia trebuie sa se asigure ca aleg pentru tatuare locurile potrivite. Baietii isi pot tatua stele pe locurile urmatoare: brate, coaste, in spatele umerilor, la incheietura mainii.


Idei de tatuaje cu stea pentru fete

La fete, tatuajele cu stele le ofera un aspect misterios. De fapt, studiile au demonstrat ca din toate modelele de tatuaje, stelele sunt cele mai dorite pe fete, de baieti. Fetele se pot tatua cu stele pe urmatoarele portiuni ale corpului: glezna, partea inferioara a spatelui, solduri, umeri, incheietura.


Inainte de a te hotari sa-ti faci un tatuaj cu stele, aminteste-ti ca indiferent de care model il alegi sau ce semnificatie are, intr-un mediu profesional este mai bine sa-ti poti ascunde tatuajul. Asadar orienteaza-te spre un loc care nu este foarte usor vizibil.