Siguranta ta in situatie de criza

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriPublicitate
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1112

Voteaza & Distribuie

Descriere

Situatiile de criza ne iau, cu siguranta, pe neasteptate, astfel incat putini dintre noi stim cum ar trebui sa reactionam pe moment. Chiar daca prima reactie la aceasta idee poate fi aceea de respingere – de multe ori consideram ca accidentele nu ni se pot intampla noua – este deosebit de important sa stim ce trebuie facut in diversele situatii periculoase, pentru a depasi momentul si pentru a evita intamplari dintre cele mai nefericite. NEI Guard va prezinta cei mai importanti pasi ce trebuie urmati intr-o situatie de urgenta:


1. Pastrati-va pe cat posibil calmul – probabil ati observat ca in momentele de stres si incordare, este mult mai greu sa gasiti cea mai buna solutie la o problema. Din acest motiv, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va linistiti.


2. Sunati imediat la numarul unic de urgenta. Personalul responsabil de preluarea apelurilor va stii cel mai bine ce echipaje sa trimita in ajutorul dumneavoastra.


3. Incercati sa vedeti daca puteti face ceva pentru ameliorarea situatiei. Fie ca este vorba despre un incendiu sau o alte de situatie periculoasa, fie ca sunteti dumneavoastra sau altcineva ranit, este foarte important sa se ia masuri cat mai repede. Atentie insa! Actiunile pe care le intreprindeti nu trebuie sa puna in pericol pe nimeni, nici chiar pe dumneavoastra.


4. Daca este nevoie, tineti cat mai mult timp legatura cu echipajele care trebuie sa ajunga la dumneavoastra. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte folositor in situatii in care nu cunoasteti foarte bine adresa la care va aflati, intrucat puteti da altfel de informatii utile.


5. In momentul in care echipajele ajung, dati-le detalii despre ce s-a intamplat exact, insa nu interveniti in actiunile acestora. De multe ori, implicarea victimelor poate pune in pericol atat vietile acestora, cat si pe cele ale salvatorilor.


O situatie de criza nu este de dorit. Reactiile tuturor celor implicati, de la victime la salvatori, pot face diferenta dintre o tragedie si o poveste cu final fericit. NEI Guard va doreste multa siguranta!


Conteaza pe NEI!NEI GUARD, alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica Asist, Compania de detectivi NEI, NEI Management Consulting - Cabinet Individual de Avocat "Mirela Dumitrescu", NEI Electric Distributie, NEI Hr Solutions, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate ??i implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.


Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.


Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate ??i protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinti, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.


Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro