Și celebritățile suferă de parodontoză, principala cauză a pierderii dinților

Și celebritățile suferă de parodontoză, principala cauză a pierderii dinților

Detalii

CategoriiSanatate
Taguristomatolog, stomatologie
Ultima actualizareJoi 4 noiembrie 2021
Vizualizari264

Voteaza & Distribuie

Descriere

Viața celebrităților nu este întotdeauna roz. În timp ce majoritatea oamenilor îi consideră adesea niște persoane excepționale, imbatabile, sunt și ei oameni! Și, la fel ca oamenii obișnuiți, și ei suferă de boala parodontală.

Whoopi Goldberg s-a luptat cu boala parodontală mulți ani. Steve Buscemi, vedeta celebrului serial Boardwalk Empire, este impecabilă pe ecran, dar ceea ce publicul nu poate ști este că suferă de o boală dentară gravă, parodontoza. Nici măcar Jennifer Lawrence nu este imună la boala parodontală, aceasta confruntându-se ani de-a rândul cu parodontoza!

Împărtășirea problemelor lor dentare a pus în lumină un subiect de care mulți suferă: temuta boală parodontală. În ciuda faimei și a banilor, aceste vedete se confruntă cu parodontoza.

Boala parodontală nu este o glumă. Când începe să scape de sub control, poate duce la pierderea dinților sau la alte afecțiuni legate de sănătate, cum ar fi diabetul, bolile de inimă, accidentul vascular cerebral și multe altele În mod obișnuit, cei care suferă de acest tip de complicații vor observa că gingiile le sângerează de fiecare dată când efectuează periajul zilnic sau folosesc ața dentară. De asemenea, gingiile pot fi foarte roșii, umflate, în retragere și sensibile. Din fericire, dacă este abordată din timp, boala parodontală poate fi tratată.

Dacă și tu te confrunți cu această afecțiune, există Life Dental Spa, clinica stomatologică laser unde poți trata parodontoza eficient și minim invaziv cu ajutorul laserului dentar!

Life Dental Spa este clinica stomatologică dotată cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul cărora pot reduce anxietatea și îmbunătăți confortul tratamentelor dentare care elimină parodontoza. Terapia laser parodontală este o descoperire uluitoare în tratamentele pentru parodontoză, căci este minim invazivă și produce îmbunătățiri rapide, rezultatele fiind menținute timp îndelungat.

Deoarece boala parodontală este o afecțiune ce poate fi întotdeauna evitată, Life Dental Spa dorește să ajute pacienții să prevină ca această boală devastatoare să le deterioreze zâmbetul și bunăstarea. Iată câteva sfaturi despre cum să scapi de parodontoză:

  • Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire dentară. În loc să te speli pe dinți de două ori pe zi, ia în considerare folosirea aței dentare o dată pe zi și, de asemenea, clătirea gurii cu apă de gură.
  • Vitaminele A și C sunt surse bune de nutrienți pentru gingii. Asigură-te că incluzi aceste două vitamine în dieta ta.
  • Limitează-ți consumul de alimente cu zahăr și amidon, deoarece nu face decât îți agraveze acumularea plăcii bacteriene.
  • Concentrează-te pe practicarea unui stil de viață sănătos. Începe prin a elimina obiceiurile proaste precum fumatul sau consumul excesiv de alcool.
  • Life Dental Spa recomandă o rutină de profilaxie efectuată la fiecare șase luni. Procedura nu numai că va îndepărta particulele dăunătoare de pe suprafața dinților, dar va curăța și întreaga gură, inclusiv gingiile.

În momentul actual, nu există tratament mai complet și mai eficient decât laserul dentar pentru a pune stop parodontozei, afecțiunea care duce la pierderea dinților. Spre deosebire de chiuretajul clasic, manual, laserul dentar are un efect bactericid și detoxifiant în tratarea inflamației. Lumina laserului reușește să distrugă și să pătrundă în profunzimea țesutului moale, unde tratamentul clasic nu are niciun rezultat. În plus, ședințele repetate cu laserul dentar vor lăsa în urmă doar o linie uniformă a epiteliului, reducând foarte mult timpul de vindecare.

La Life Dental Spa, parodontoza se tratează în 3-4 ședințe, de cele mai multe ori nefiind necesară anestezia, iar pacienții resimt confort în timpul tratamentului. Odată cu îndepărtarea bacteriilor și sterilizarea cavității orale, laserul potențează vindecarea țesuturilor moi, o accentuează, iar rezultatele sunt vizibile încă din primele ședințe.

Alege să-ți tratezi parodontoza și să nu îți pierzi dinții! Programează-te acum pentru a beneficia de o consultație de specialitate GRATUITĂ (în loc de 197 lei) la Life Dental Spa! Mai mult, dacă te programezi acum, primele 20 de persoane primesc extra reducere în valoare de 300 de lei pentru tratamentul parodontal.


* Oferta este valabilă pentru pacienții noi
** EXTRA REDUCEREA este valabilă pentru primii 20 pacienți înscriși
* Oferta nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Programează-te acum și vei beneficia 100% de un zâmbet sănătos! Pune capăt parodontozei, tratând-o eficient, rapid și fără recidive cu ajutorul laserului dentar, doar la Life Dental Spa! Asigură-ți sănătatea orală și aplică acum: lifedentalspa.ro/contact-cabinet-stomatologic/