Shining Crown - cel mai popular slot din lume

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareJoi 22 iunie 2023
Vizualizari1488

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sloturile sunt cele mai practicate jocuri de cazinou în toată lumea. Nu există cazinou fără sloturi, acestea asigurând până la 70%-80% din veniturile cazinourilor online și clasice. Cu o istorie relativ scurtă în comparație cu alte jocuri, de doar 130 de ani, sloturile au crescut rapid în popularitate.

Păcănelile sunt foarte ușor de jucat, totul constând în declanșarea întregului mecanism prin simpla apăsarea de buton sau tragere de manetă. Roilele se învârt, iar în câteva secunde sunt afișate simbolurile. În funcție de combinațiile apărute pe ecran, pot fi linii de plată sau pierzătoare. Nu necesită strategie de joc sau cunoașterea de regulamente etc.

Istoria sloturilor a început cu un joc mecanic de poker, iar astăzi vorbim de mii de sloturi digitale și mecanice pe care le putem practica în cazinourile stradale sau virtuale. Prin anii 1900, sloturile au început să fie diversificate și noi elemente grafice erau introduse pe rolele de joc. Așa au apărut simboluri precum Liberty Bell, BAR sau fructele (cireșe, portocale, struguri, pepeni etc.). Nu e de mirare faptul că aceste simboluri practic au marcat industria de slot machine și multe dintre acestea le regăsim și astăzi în cele mai moderne sloturi.

Sloturile au evoluat și din punct de vedere al modului de joc, de la clasice matrice de 3-5 tamburi cu 5-10 simboluri, la matrice complexe asimetrice / megaways. Însă declanșarea întregului mecanism se face și astăzi prin tragerea de manetă sau apăsarea de buton, un element cheie în mentalul colectiv când vine vorba de sloturi.

Poate v-ați întrebat care e cel mai practicat joc de tip slot din lume. Cu toate că în prezent sunt mii de jocuri, unele mai atractive ca altele, cu sute de scenarii și tematici, cel mai popular joc de tip slot este Shining Crown, regele păcănelilor.

Jocul Shining Crown este realizat de EGT și poate fi jucat în numeroase cazinouri online, fie în varianta DEMO, fie pe bani. Puteți juca pe Casino7 Shining Crown Demo! Fiecare rundă e unică, iar efectul animat crește adrenalina și suspansul.

Jocul a apărut în 2016 și de atunci a crescut rapid în popularitate pentru că e construit pe matrice clasică și cu elemente populare în rândul jucătorilor. Shining Crown este un joc simplu, construit pe o matrice 5 x 3 și cu 10 linii de plată. Practic există 5 role ce afișează simbolurile pe 3 rânduri, iar acestea se pot combina și pot plăti pe 10 linii. RTP-ul este 96.37%, iar volatilitatea este relativ scăzută.

Este un joc clasic cu fructe, din care nu lipsesc cireșele, strugurii, pepenii sau lămâile. Însă cel mai puternic simbol este cifra 7. Toate acestea se pot combina cu simbolul Wild (coroana). Evident, trebuie să fie conectate minim trei simboluri de același fel sau împreună cu Wild pentru a avea o rotire câștigătoare.

Pe lângă simbolurile de fructe, 7 și Wild, mai există și două simboluri Scatter (dolar și stea), care pot plăti oriunde când apar cel puțin trei simboluri de același fel. Puteți schimba miza, puteți să optați pentru joc rapid și un număr variabil de rotiri, asta dacă nu vreți să declanșați fiecare rundă în mod manual. Să nu uităm că jocurile EGT și inclusiv Shining Crown au un jackpot progresiv.

Independent de rotiri, oricând se poate declanșa runda bonus în care se poate câștiga unul dintre cele patru jackpoturi progresive. Se deschide un ecran în care sunt afișate 12 cărți de joc. Sunt patru simboluri (treflă, romb, inimă roșie și inimă neagră), fiecare reprezentând un jackpot. La descoperirea a trei simboluri identice se câștigă suma jackpot asociată.

Shining Crown continuă să fie cel mai practicat joc de cazinou, fiind distractiv, simplu, iar jucătorii se pot simți ca într-un roller coaster, cu multe emoții, adrenalină, suspans.