Sfaturi pentru pensat

Sfaturi pentru pensat

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari16994

Voteaza & Distribuie

Descriere

pensatul corectPensatul sprancenelor au un impact radical asupra infatisarii noastre. Un pensat corect ne imbunatateste vizibil aspectul fizic, in timp ce pensarea eronata, si ne referim aici la cea exagerata, imprima ideea de imbatranire.


Sprancenele sunt partile componente ale fetei care ne accentueaza privirea, de aceea ele trebuie sa fie mai lungi decat ochii. De aceea o conditie de baza e sa evitam pensarea excesiva a sprancenelor. Acestea, mici si/sau subtiri dau un aspect batranesc. Mai mult, pensatul exagerat poate strica forma sprancenelor, ajungandu-se cu greu la cea initiala.


Deoarece firele de par situate deasupra sprancenelor cresc greu, ele nu ar trebui pensate. Odata smulse, riscati sa nu mai creasca vreodata. Sprancenele trebuie pensate conform fizionomiei specifice fiecarei persoane in parte. Tine cont de aceste sfaturi pentru un pensat corespunzator si stai departe de unul nereusit, ce se rasfrange negativ asupra chipului tau.


reguli_pensatTehnica creionului pentru pensat


Tehnica creionului ne ajuta sa delimitam exact de unde incep si unde se sfarsesc sprancenele.


In ce consta tehnica? Ataseaza un creion de la nari si pana la exteriorul ochiului, la arcada. In acest mod vei observa greselile in ce priveste lungimea ori grosimea sprancenelor si le vei putea corecta.


Sfaturi pentru pensat in functie de forma fetei si distanta dintre ochi


Daca ai o fata rotunda forma ideala pentru sprancene este una usor arcuita spre final si usor pensata din interior. Sprancenele potrivite, nici mari, nici mici ori groase se potrivesc de minune unui chip micut.


In cazul unei fete patratoase, cu oasele maxilarului proeminente, sprancenele trebuie sa fie groase, cu o usoara tenta de arcuire.


In ce priveste ochii foarte apropiati se va insista cu pensatul in baza sprancenelor pentru a accentua privirea, iar in cazul ochilor departati se va porni din extremitati in ideea de ingustare a unghiului si pentru a crea impresia de apropiere a ochilor.


pensatul_dupa_forma_fetei


Pensatul ascendent imprima un aer tineresc si induce ideea de optimism si pofta de viata.


Pensat cat mai natural


Sprancenele trebuie sa fie inchise la culoare si groase, asta sustin specialistii esteticieni. Ideea e sa se pastreze linia si grosimea acestora si sa se penseze usor doar firele in plus. Sprancenele groase intineresc si raspandesc o senzatie fresh in jur. Culoarea inchisa a sprancenelor se potriveste chiar si blondelor, oferind un plus de naturalete si reliefand culoarea ochilor.