Semne ca vrea sa se desparta de tine

Semne ca vrea sa se desparta de tine

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8106

Voteaza & Distribuie

Descriere

semne ca vrea sa se deapartaMajoritatea oamenilor nu se trezesc de pe o zi pe alta si se decid sa puna capat unei relatii. De obicei, exista indicii verbale si nonverbale care transmit mesajul ca cineva vrea sa iasa dintr-o legatura amoroasa.


Indicii verbale

O relatie in declin va avea, de obicei, probleme de comunicare sau nici un fel de comunicare. Exista cateva indicii care iti semnaleaza ca ceva pur si simplu este in neregula.* Partenerul iti spune „Sunt prea ocupat" chiar si atunci cand stii ca nu este adevarat. Iar faptul ca petrece mai mult timp cu prietenii sau face lucruri banale pentru a te evita, sunt, de asemenea semne pe care ar trebui sa el gandesti bine.

* Telefoanele si mesajele sunt din ce in ce mai rare. Se scuza pentru a termina o convorbire si nu raspunde imediat la mesaje.

* Iti spune direct, fara ocolisuri, ca "are nevoie de spatiu" sau „vrea sa ia o pauza". Asta ar trebui sa fie un mare semn de exclamare.

* Nu te mai prezinta altor persoane ca „prietena/iubita mea". Nu mai exista aceasta distinctie speciala si importanta in societate.

* Partenerul tau nu vorbeste niciodata despre viitor si nici nu discuta lucruri pe care ati planuit sa le faceti impreuna.


Indicii nonverbale

Sunt la fel de importante cand cauti semne ca vrea sa se desparta de tine. Modul in care te trateaza o persoana este uneori suficient pentru a intelege mesajul. Chiar daca dor, aceste indicii nonverbale poarta mult adevar in ele.* Lipsa contactului vizual, bratele incrucisate, schimbarea directiei de deplasare cand te vede si un sentiment general de distanta intre voi. Limbajul corpului partenerului tau si comportamentele subtile sunt indicatori puternici a ceea ce se petrece in mintea lui.

* Se retrage imediat dupa un contact fizic sau te bate usor pe umar, fara sa te imbratiseze. La fel ca atunci cand o persoana care este interesata de tine va face orice sa te atinga, un partener care se gandeste sa incheie relatia, va sta cat mai departe.

* Comportamentul urat, cum ar fi lipsa de respect, inselatul, intorsul capului dupa alte fete sau flirtul cu altele chiar in fata ta. Daca se intampla aceste lucruri in relatia voastra, n-ar trebui sa mai stai pe ganduri si sa astepti sa iti dea el papucii.

* Intarzie la intalnirile cu tine, vine tarziu acasa, face planuri in ultimul moment sau anuleaza totul pe ultima suta de metri.Unii oameni sunt prea speriati pentru a termina o relatie si, in schimb, vor folosi tot felul de semne pentru a da de inteles ca nu vor sa mearga mai departe. Depinde doar de tine daca vrei sa le vezi si sa actionezi in consecinta.