SecuritInternational.ro - Cabine de dus create special pentru a conferi spatiu salilor de baie

SecuritInternational.ro - Cabine de dus create special pentru a conferi spatiu salilor de baie

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, cabine de dus
Ultima actualizareLuni 15 mai 2017
Vizualizari1341

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru a te simti confortabil in baia ta ai nevoie intotdeauna de mai mult spatiu. Fiecare dintre noi dorim ca spatiul destinat baii sa fie unul generos, care sa creeze senzatia de confort. Specialistii Securit International fabrica si monteaza numeroase modele de cabine de dus usor de amplasat si dotate cu functii multiple.

Tocmai de aceea alegerea dintre o cada si o cabina de dus este un aspect incarcat de provocari. Totusi, daca spatiul ales pentru functionarea salilor de baie este mic, solutia practica consta in montarea de cabine de dus. Indiferent de structura locatiei destinate functionarii baii, cabinele de dus sunt foarte versatile in ceea ce priveste compartimentarea. De asemenea, ele confera si un aspect estetic foarte placut si confortabil.

Securit International – Descopera o multitudine de posibilitati – Cabine de dus
Expertii Securit International fabrica o gama foarte variata de cabine de dus. Modelele comercializate au avantajul de a conferi celor care doresc sa le utilizeze intimitate si confort.

De asemenea, cabinele de dus sunt foarte usor de utilizat datorita functiilor performante cu care sunt echipate si a aspectului ergonomic. Pentru ca de cele mai multe ori calitatea apei poate afecta peretii de sticla ai cabinelor de dus, produsele oferite de Securit International sunt fabricate din sticla tratata anti-calcar.

Sticla are o grosime de peste 8 milimetri, iar elementele de feronerie sunt realizate din materiale rezistente la umezeala. De asemenea, persoanele interesate sa achizitioneze un astfel de accesoriu au posibilitatea de a le personaliza, in functie de gradul de transparenta al sticlei din care cabinele de dus sunt fabricate. Doritorii au la dispozitie modele de cabine de dus confectionate din sticla transparenta sau semi-transparenta, in diferite nuante.

Numeroase modele si functii ale cabinelor de dus din sticla securizata
Modelele realizate de Securit International sunt destinate in special spatiilor mici si pot fi proiectate cu garnituri de etansare intre pereti, sau echipate cu usa cu balamale, pe care se monteaza un maner.

Cele mai apreciate modele sunt cele cu 2 sau 3 laturi de panouri de sticla, carora le pot fi aplicate panouri fixe cu o usa sau cu doua usi. Clientii care doresc sa-si transforme sala de baie intr-un spatiu extravagant sau iesit din comun, pot opta pentru modelele de cabine de dus echipate cu panouri circulare de sticla sau cele cu forma cilindrica.

De asemenea cei interesati trebuie sa stie faptul ca dincolo de varietatea de modele pe care firma Securit International le-o ofera, specialistii asigura montajul echipamentelor, in cele mai sigure conditii, cu un inalt grad de responsabilitate si profesionalism.

Cabinele de dus preferate pot fi comandate online!
Cei interesati de serviciile pe care Securit International le ofera pot afla mai multe detalii accesand website-ul: www.securitinternational.ro
De asemenea, pentru comenzi sau informatii suplimentare specialistii Securit International le stau la dispozitie celor interesati la numarele de telefon: 0213213177 sau 0751101141.

Sau la adresa de e-mail: office @ securitinternational.ro
Adresa fabricii: Strada Agricultori, nmarul 113, Sector 2 - Bucuresti