Secretul alimentatiei care vindeca si regleaza greutatea

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1840

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ce este LIFE DIET ?

Este un mod nou de existenta. Veti invata sa traiti, sa va hraniti altfel decat sunteti obisnuiti (si avem obieceiuri proaste).Acest lucru va va conferi, pe langa imbunatatirea si recapatarea sanatatii, un control deplin al greutatii. Si toate aceste, imaginati-va, fara a face restrictii dure la mancare si fara cheltuieli suplimentare, fara infometare, fara medicamente. Nu este un program de scurta durata, ci permanent, pentru o viata intreaga.

Secretul programului consta nu numai in ce mancati, dar si cand mancati si in ce combinatii.

LIFE DIET este un pas spre o viata mai frumoasa, un program de imbunatatire a sanatatii, si o cale sigura de reglare (in plus sau in minus) a greutatii.
100%,din milioanele de oameni care au urmat acest program au constatat ca sanatatea li s-a restabilit vizibil, iar 85 % dintre ei au avut vindecari spectaculoase. Aceste procente spun totul. Ca programul functioneaza. Ca acesta este modul normal de a trai, de a ne hrani.

OPRITI CURELE DE SLABIRE !
Nu-i asa ca v-ati saturat de curele de slabire?Ati constatat ca aceste cure se contrazic intre ele?.Ele sunt niste experiente nepalcute si neeficiente ale omului.Pentru ca sunt temporare si, de aceea, si rezultatele

sunt temporare.Cand urmam o cura, organismul nostru incearca sa se adapteze noului mod de hranire, iar la incetarea curei el revine la vechile obiceiuri.Rezultatul este slabirea organismului (daca nu chiar imbolnavirea lui) si nu pierderea in greutate.

Programul pe care vi-l prezint in LIFE DIET constituie un nou mod de a gandi, un nou mod de a manca, astfel incat curele devin inutile si invechite.

COMBINAREA PRODUSELOR

Unul dintre secretele programului LIFE DIET este combinarea produselor in functie de usurinta si eficienta modului de digerare, deci a folosirii unui consum mic de nergie interna.

In combinarea alimentelor trebuie sa avem in vedere urmatorii factori:

-Sa nu pierdem inutil energie.
- Mancarea sa nu stea in stomacul nostru 8 ore si sa se altereze, apoi sa treaca si sa ramana in intestine peste 20 de ore.
-Alimentul sa stea 3 ore in stomacul nostru fara sa putrezeasca, sa fermenteze fara gaze, arsuri, indigestie acida sau medicatie.
-Mancarea sa treaca repede si eficient prin intestine.

Cum sa realizati acest lucru va arata LIFE DIET.

DETOXIFIEREA

Cel mai important tel al programului LIFE DIET este detoxifi ereaadica eliminarea totala a toxinelor. Acest proces poate dura luni sau chiar ani, in functie de starea organismului nostru.Trebuie sa intelegeti ca acest program dureaza o viata.
Numai asa puteti sa dati o sansa organismului sa functioneze la cel mai ridicat nivel posibil, neimpiedicat de toxine si supragreutate !
Datii-i sansa corpului dumneavoastra sa straluceasca!
Instrumentele necesare pentru aceasta va sunt la indemana.

Ce va mai dezvaluie programul LIFE DIET :

* SECRETUL ALIMENTATIEI CORECTE
* SECRETUL COMBINARII CORECTE A ALIMENTELOR
* SECRETUL CONSUMULUI CORECT DE FRUCTE
* SFATURI PENTRU UN MENIU ZILNIC CORECT
* GHIDUL STILULUI DE VIATA
* si multe altele.

Depinde de dumneavoastra sa va imbunatatiti sanatatea si frumusetea.