Secretariat

Secretariat

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJohn Malkovich, Mike Rich, Randall Wallace, William Nack
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari935

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Secretariat
An: 2010
Durata: 116 minute
Regia: Randall Wallace
Scris de: Mike Rich, William Nack
Actori: Diane Lane, John Malkovich
Gen: Drama, Istoric, Sport

Penny (Diane Lane) se intoarce acasa in Virginia, la ferma de cai a tatalui ei, in 1960, dupa moartea mamei ei. Tatal ei (Scott Glenn) sufera de dementa, iar fratele ei, profesor la Harvard (Dylan Baker) vrea sa vanda ferma si sa-si duca viata mai departe, linistit.

Dar Penny vrea sa pastreze ferma, iar pentru asta incepe sa studieze cartile si topurile ecvestre si sa cerceteze afacerea. Descopera ca doua dintre iepele tatalui ei sunt gestante si urmeaza sa nasca, iar tatal viitorilor manzi este celebrul Bold Ruler. Isi face temele si decide in avans ca aparent nedoritul manz ar putea fi un campion, daca interpreteaza ea bine genele animalelor.

Penny nu se insala, calul chiar are stofa de campion. Smecheria este faptul ca ea este o casnica din Denver care isi  imparte timpul intre Virginia (si antrenarea calului) si familia ei formata dintr-un sot avocat (Dylan Walsh) si cei patru copii ai lor. Chiar inainte de a-si incepe misiunea, Penny este invinsa de munca. In ochii tuturor, mai putin ai ei.