SeaFar, școala de navigație te așteaptă cu diverse cursuri pentru orice vârstă și orice nivel

SeaFar, școala de navigație te așteaptă cu diverse cursuri pentru orice vârstă și orice nivel

Detalii

CategoriiRegional
Tagurinavigatie
Ultima actualizareVineri 17 martie 2023
Vizualizari72

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă ești pasionat de navigație și îți dorești să urmezi un curs în acest domeniu, te afli în locul potrivit! Școala de navigație SeaFar îți pune la dispoziție cursuri pentru orice nivel sau vârstă, unde îți poți dezvolta pasiunea în acest domeniu. Cursurile sunt concepute pentru a încuraja învățarea la orice vârstă, indiferent de nivelul de înțelegere. Este important ca fiecare cursant să se bucure de o experiență plăcută și facil de înțeles, ceea ce se și întâmplă în cadrul companiei. Experimentarea unei zi pe mare poate fi una din cele mai mari bucurii pentru pasionații acestui domeniu, așadar te poți înscrie chiar acum!

La SeaFar ai parte de personal calificat, alături de care poți învăța cursuri practice pentru pregătirea obținerii certificatului radio GMDSS-LRC, cursuri pentru categoria D, C, S, D+C, dar și categoria D+C+S. Pe site sunt prezentați absolut toți membri echipei pe care îi vei întâlni, așadar vei ști la ce să te aștepți. De asemenea, sunt prezentate și certificările lor, pentru a te asigura că ești pe mâini bune atunci când începi o școală de navigație.

În funcție de ceea ce îți dorești, fie cursuri, fie mile building, poți solicita informații despre acestea. În fiecare secțiune ai ocazia de a cere informații despre cursurile de navigație pe care ți le dorești, iar mai apoi vei fi contactat de către un reprezentant. Același lucru se întâmplă și dacă vei opta pentru înscrierea la unul dintre cursuri. Site-ul îți prezintă informații despre fiecare curs în parte, astfel încât să te asiguri că faci alegerea potrivită.

Mile Building pentru pasionații de marină!

O experiență de neuitat și multe tehnici utile pot fi învățate numai pe mare. Așadar, SeaFar îți pune la dispoziție Mile Building. Vei putea să te înscrii la o zi de sailing din Mangalia până la epava din Costinești și înapoi, la două zile în pasajul Mangalia - Eforie Nord, Mangalia - Balcic sau chiar o săptămână în Marea Egee. Aici te vei bucura de peisaje spectaculoase, de frumoase insule și de 300 de mile în logbook-ul tău. În tot acest timp vei avea parte de tehnici avansate de navigație, în timp ce te bucuri de o experiență minunată.

Despre experiența din Mile Building poți afla detalii pe site, acolo unde este un întreg calendar destinat acestui aspect. De asemenea, pentru mai multe informații vezi si canalul de Youtube @SeafarYachting.

Descoperă aventura împreună cu profesioniștii!

La SeaFar mai poți solicita și alte servicii din care poți face o experiență de neuitat. În acestea este inclus corporate sailing - team building pe velier, petrecerea burlacilor/burlăcițelor pe velier, căsătorii civile pe mare sau închiriere velier cu skipper.

În funcție de preferințele tale poți solicita o ofertă personalizată, atât pe site, cât și la numerele de contact afișate pe site. SeaFar te așteaptă cu noi experiențe pentru tine, persoana iubită sau cei mai buni prieteni cu care poți concepe amintiri de neuitat!

Contact: contact@seafar.ro