Scutece și jucării - acum pe altex.ro!

Detalii

CategoriiShoping
Taguricopii, jucarii, lapte, scutece
Ultima actualizareVineri 22 mai 2020
Vizualizari1099

Voteaza & Distribuie

Descriere

Micuților le sunt necesare o mulțime de lucruri pentru a se dezvolta armonios. Pe lângă jucării, articole și accesorii pentru îngrijire sau hăinuțe, prichindeii au nevoie de timp petrecut alături de părinți și de diverse activități benefice pentru creșterea lor. Din fericire, poți comanda de pe altex.ro tot ceea ce este necesar pentru îngrijirea micuților. Din oferta marelui magazin online fac parte acele produse indispensabile pentru bebeluși, cum ar fi laptele praf sau scutecele Pampers, precum și jucăriile și jocurile de societate, care dezvoltă abilitățile copiilor și le asigură distracția.

Ghid pentru părinți: cum să alegi cel mai bun lapte praf?

Laptele praf poate fi introdus în alimentația bebelușilor începând cu vârsta de 1 an. Astfel, pot apărea întrebări legate de formula de lapte cea mai potrivită pentru micuț. Alegerea poate să fie destul de dificilă, având în vedere varietatea de produse disponibile pe piață. Ei bine, există mai multe proprietăți pe care trebuie să le îndeplinească laptele praf de calitate, respectiv:

  • Să conțină calciu, vitamina D si Fier, esențiale pentru dezvoltarea copiilor.
  • Să fie ales în funcție de vârsta micuțului.
  • Să aibă în compoziție fibre cu rol esențial în îmbunătățirea procesului digestiv al micuților.
  • Să poată fi folosită pe termen lung.

De asemenea, foarte important este ca laptele praf să conțină ingrediente cât mai sănătoase. Nu uita să ții cont și de intoleranțele micuțului atunci când alegi acest produs dedicat hranei sale. Pe altex.ro găsești lapte praf fără coloranți, fără gluten, fără lactoză, fără zahăr sau fără conservanți, dar de asemenea ai la dispoziție și sortimente organice. Nestle, Aptamil, Milupa Milumil și Hipp sunt câteva dintre brandurile de lapte praf disponibile pe altex.ro.

Jocurile de societate, perfecte pentru copii și părinți

Dacă pentru bebeluși poți comanda de pe altex.ro scutece sau lapte praf, magazinul online dedică o secțiune specială și copiilor de peste 3 ani. În categoria de jocuri de societate sunt disponibile peste 70 de tipuri de boardgames, clasificate pe intervalele de vârstă recomandate. De aici poți alege jocuri care se pot juca într-un număr de 2-12 jucători, confecționate din diverse materiale (printre care lemn, carton, metal, plastic). Jocurile de societate sunt ideale pentru dezvoltarea copiilor și pot fi folosite alături de prietenii de joacă ori de restul familiei.

Specialiștii ne oferă chiar și o serie de argumente pentru care ar trebui să introducem acest tip de jocuri în activitățile zilnice ale prichindeilor:

  • Jocurile de societate îmbunătățesc funcționarea creierului;
  • Creează fericire;
  • Stimulează creativitatea și procesele logice, totodată;
  • Îmbunătățesc percepția vizuală și recunoașterea culorilor;
  • Ajută la dezvoltarea îndemânării, perfecționând coordonarea mâini-ochi;
  • Reprezintă o lecție utilă despre pierdere și câștig.

Cele mai mici prețuri din piață pe altex.ro

Altex.ro te întâmpină cu reduceri la toate gamele de produse de pe site. Prin urmare, dacă ai nevoie de accesorii și produse utile pentru joaca și îngrijirea copiilor, poți economisi dacă îți faci cumpărăturile de pe altex.ro!

Sursă foto: piqsels.com/en/public-domain-photo-sggnt