Scapă de părul nedorit înainte de a pleca în concediu!

Scapă de părul nedorit înainte de a pleca în concediu!

Detalii

CategoriiShoping
TaguriRomania
Ultima actualizareVineri 6 august 2021
Vizualizari466

Voteaza & Distribuie

Descriere

După un an greu, cu multă muncă și mai ales provocări, abia aștepți zilele de concediu, pentru a-ți încărca bateriile. Ai ales din timp destinația de vacanță, și acum numeri cu nerăbdare zilele până vei pleca. Printre alte pregătiri pe care le faci acum se află și cele care țin de îndrumusețare: manichiură, pedichiură, și să nu uităm nici de îndepărtarea părului nedorit de pe anumite zone ale corpului. Avem pentru tine câteva dintre cele mai cunoscute metode de epilat, pentru a vedea care dintre ele ți se potrivește cel mai bine.

Cremă depilatoare


Este o metodă preferată de multe persoane, barbați și femei deopotrivă, deoarece nu este dureroasă, și în urmă pielea rămâne fină și catifelată. Este utilizată în special pentru zona axilei sau a feței, și pe rafturile magazinelor găsești produse special concepute pentru anumite regiuni mai sensibile. Din păcate, nu are acel efect îndelungat pe care ni-l dorim cu toții, iar atunci când nu respecți întocmai recomandările producătorilor trecute pe ambalaj, riști să te confrunți cu iritații sau alte neplăceri cutanate.

Pastă de zahăr

Preferata femeilor din Orient, această metodă care te scapă de părul în exces de pe corp a început să fie preferată tot mai multe și la noi. Avantajele sunt demne de luat în seamă, cum ar fi o durere mult mai redusă în intensitate față de cea care presupune folosirea de ceară de epilat, și nici nu este chiar atât de scumpă. Poți apela la pasta de zahăr de cumpărat sau o poți prepara chiar tu.

Aparatul de epilat

Când vine vorba despre durere și îndepărtarea părului nedorit, pe listă se află și aparatul de epilat. Din fericire, are avantajul că este foarte eficientă, și nici nu este nevoie să faci cine știe ce pregătiri special înainte să îl folosești. Pur și simplu doar îl bagi în priză și gata, poți trece imediat la treabă. Ba, mai mult, unele dintre modelele disponibile pe piață sunt rezistente și la apă, așa că le poți folosi cu încredere inclusiv când faci duș. Nu uita că trebuie să îl plimbi pe piele în sensul ivers al creșterii firelor de păr, și gata, problema este rezolvată rapid, în doar câteva minute.

Ceară

Am lăsat intenționat la urmă procedura care are la bază folosirea de ceara epilat. Poți apela la serviciile profesioniste, de care te poți bucura atunci când mergi la un salon de cosmetică, dar poți foarte bine să te epilezi și acasă, iar în acest caz, poate ar fi bine să încerci ceara elastica, pentru că este mai ușor de utilizat. Din fericire, rafturile magazinelor sunt pline de cutii de ceară pe care le poți folosi pentru a scăpa de părul nedorit de pe anumite zone ale corpului. Dar, recomandarea noastră este să nu lași pe ultima clipă pregătirile pentru ședința de epilat, ci să îți alcătuiești un kit care să te scoată rapid din încurcătură. Ai grijă ca toate produsele pe care le folosești să fie de cea mai bună calitate, să respecți regulile de igienă și nu uita să te înarmezi cu multă răbdare.

Nu te epila singură cu ceară

Chiar dacă nu este chiar atât de complicat să te epilezi singură acasă, recomandarea noastră este să nu o faci fără ajutorul unei prietene. În special când vine vorba despre epilatul părului din partea din spate a picioarelor, sau poate la axilă sau zona inghinală, deoarece sunt regiuni mai sensibile, și riști să nu fii tocmai eficientă, sau chiar unele incidente neplăcute. Dacă nu vrei să riști așa ceva, și nici ședința de epilat cu ajutorul unei prietene nu este o opțiune pentru tine, încearcă benzile de ceară rece, mai puțin dureroase și mai ușor de folosit.