Sanrotex, furnizor și magazin online cu produse din domeniul medical

Sanrotex, furnizor și magazin online cu produse din domeniul medical

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriconsumabile medicale
Ultima actualizareVineri 1 iulie 2022
Vizualizari107

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cei care activează în domeniul medical și nu numai, se pot bucura acum de o gamă largă de produse. Varietatea acestora cuprinde atât produse pentru controlul sănătății, cât și pentru echiparea unui cabinet medical. Pe site-ul sanrotex.ro ai parte de tot necesarul pentru acest domeniu. În categoriile de produse sunt disponibile atât echipamente medicale, cât și consumabile ori vitamine.

Magazinul online este compus din mai multe produse ale mai multor nișe medicale. Este vorba despre stomatologie, chirurgie și multe altele. Site-ul este un loc potrivit și pentru saloanele de înfrumusețare care au nevoie de mobilier medical sau consumabile, precum paturi de examinare sau role de prosoape de hârtie. Tot pe site găsești și o varietate de consumabile medicale.

Această categorie cuprinde următoarele produse: benzi adezive pentru răni ace pentru seringi, vată ortopedică, plasturi, vacutainere, branule, perfuzoare, sonde, consumabile laborator, articole pentru deșeuri medicale, instrumentar chirurgical, produse pentru ginecologie, chirurgie, lame pentru bisturiu, fire de sutură, consumabile EKG, ECG și eco, cât și consumabile stomatologice. O mulțime din aceste produse pot fi utilizate atât de către personalul din interiorul clinicilor sau spitalelor, cât și de către cel autorizat în afara lor (acasă la pacient).

Multiple produse pentru cei care vor să aibă grijă de sănătatea lor

Site-ul sanrotex.ro nu este destinat doar celor care activează în domeniul medical, ci și celor care doresc să își îngrijească sănătatea sau să o monitorizeze. Sunt disponibile mai multe aparaturi care permit controlul sănătății de către cei care suferă de diferite afecțiuni sau boli. De exemplu, poți achiziționa glucometre, tensiometre, cântare, pulsoximetre sau termometre.

Acestea pot fi utilizate cu ușurință și de către pacienți, monitorizându-și constant starea. Tot pentru cei care nu sunt neapărat medici sau asistenți mai sunt disponibile și produse pentru îngrijirea personală. În această categorie sunt incluse articole de îngrijire facială, șervețele umede, produse pentru igienă intimă, pentru îngrijirea părului, a corpului, a mâinilor, produse de protecție solară, pastă de dinți, periuțe, dischete demachiante sau produse pentru copii.

Pentru un sistem imunitar mai bun, este indicat să consumi toate vitaminele și mineralele existente în natură, dar totuși să suplimentezi aportul lor cu cele sub formă de pastile. Site-ul cuprinde și câteva produse de acest tip, unde sunt incluse suplimentele alimentare, vitamine și ceaiuri.

Curățenie deplină pentru o sănătate îmbunătățită!

Este foarte important ca într-un mediu medical să fie în permanență curat și igienizat. Dezinfectarea suprafețelor alături de curățenia efectuată constant sunt căi sigure pentru o sănătate îmbunătățită.

Sanrotex dispune de o gamă largă de articole pentru menaj și curățenie. În categoria respectivă vei găsi detergenți pentru suprafețe, vase, săpun lichid, detergenți pentru geamuri, dispensere, soluții de curățenie, șervețele umede și saci menajeri. De cealaltă parte, ai la dispoziție o varietate de dezinfectanți BIO care nu vor afecta sănătatea pacienților sau chiar a familiei tale.

Cu toate aceste produse poți avea grijă într-adevăr de sănătatea ta, cât și de a celor din jur! Fie că faci parte din personalul medical sau doar vrei să fii pregătit cu anumite produse, le găsești la Sanrotex!

Contact: online@sanrotex.ro