Samson si Delilah

Samson si Delilah

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriMarissa Gibson, Matthew Gibson, Mitjili Napanangka Gibson, Rowan McNamara, Scott Thornton, Warwick Thornton
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari707

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Samson and Delilah
An: 2009
Durata: 101 minute
Scris de: Warwick Thornton
Actori: Rowan McNamara, Marissa Gibson, Mitjili Napanangka Gibson, Scott Thornton, Matthew Gibson
Gen: Drama, Romantic

In aceasta comedie-drama din Australia, doi adolescenti se indragostesc si cauta un loc unde pot fi impreuna linistiti.

Samson (Rowan McNamara) are cincisprezece ani si traieste intr-un oras saracacios din Australia, unde se drogheaza impreuna cu prietenii lui si isi petrece zilele prostindu-se si intrand in probleme minore. Intr-o zi, Samson o intalneste pe Delilah (Marissa Gibson) la piata satului, o fata care urmeaza un traseu diferit in viata - ea are grija de bunica ei varstnica (Mitjili Gibson), si o ajuta sa faca picturi pe care le vand turistilor pentru a se intretine. Chiar daca Delilah nu are prea multe de spus lui Samson la inceput, el este imediat impresionat de ea si ii arata afectiunea lui printr-o pictura graffiti.

In ciuda faptului ca Delilah nu e dispusa sa admita la inceput, se indragosteste si ea de Samson, si atunci cand bunica ei o incurajeaza sa isi urmeze inima, cei doi incep sa se intalneasca. Dar viata este dificila in tinutul de acolo, si cand ambii devin victime ale violentei, Samson si Delilah pornesc la drum in cautarea unui oras in care pot duce o viata mai buna.

Primul film artistic al scriitorului si regizorului Warwick Thornton, Samson and Delilah a fost  o selectie oficiala la Festivalul de la Cannes din 2009, unde a fost difuzat ca parte a programului „Un Certain Regard” ~ Mark Deming, All Movie Guide.