Salvage

Salvage

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChris Ferry, Cody Darbe, Jeff Crook, John P. Miller, Josh Crook, Lauren Currie Lewis, Maureen Olander
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari647

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Salvage
An: 2006
Durata: 80 minute
Scris de: Josh Crook, Jeff Crook
Actori: Lauren Currie Lewis, Cody Darbe, Chris Ferry, Maureen Olander, John P. Miller
Gen: Groaza, Mister, Thriller

Salvage este un film de groaza al fratilor Crook, care a facut parte din selectia oficiala a Festivalului Sundance din 2006. Potrivit declaratiilor regizorilor, “filmul a fost turnat cu un buget de 25.000 de dolari”. Din distributie fac parte Lauren Currie Lewis in rolul lui Claire Parker, Darbe Cody in rolul iubitului ei, Jimmy, si Chris Ferry in rolul criminalului Duke Desmond.

Dupa secventa de la inceputul filmului, care instituie groaza si prevesteste evenimente oribile, filmul continua cu Claire, care isi termina tura la magazinul la care este vanzatoare. Urmeaza sa fie asteptata de prietenul ei pentru a merge acasa, dar in locul lui apare altcineva, care se prezinta ca fiind Duke, si care conduce camioneta iubitului ei. Dupa o plimbare tulburatoare, in timpul careia Duke face comentarii sexuale si ii face avansuri fetei, Claire se inchide in casa, dar Duke apare din nou la usa ei,  sustinand fata si-a pierdut un cercel. Claire refuza sa-l lase inauntru, iar el lasa cercelul pe prispa din fata casei si aparent pleaca. Claire petrece cateva momente chinuitoare in casa, apoi isi recupereaza cercelul si inchide usa din nou dupa ce intra. Imediat cum se indeparteaza, usa se tranteste de perete si Duke intra inauntru pe usa din spate si o omoara pe Claire.

Claire se trezeste la magazin si totul pare sa fie in ordine. Isi da seama ca a avut un cosmar, iar ziua ei se repeta, cu diferenta ca Jimmy vine de aceasta data sa o ia de la lucru, si tanara ajunge si acasa, si la scoala. Cu toate acestea, incep sa apara indicii nelinistitoare. Succesiunea de evenimente, din nou, duce la un moment in care Claire este ucisa, si, din nou, se trezeste la magazin. In fiecare secventa care duce spre moarte, fata aude din cand in cand franturi de dialoguri intre oameni in care are incredere si care vorbesc despre ea. In cele din urma, pune indiciile cap la cap si isi da seama nu numai ca Duke fost ucis de politia locala, ci si ca ea insasi lipseste si este presupusa moarta, si prietenul ei la fel.