Roxana Ionescu, "Mama Natura"

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12314

Voteaza & Distribuie

Descriere

Roxana Ionescu, cunoscuta si ca "Mama Natura", s-a nascut pe 22 aprilie 1985 la Bucuresti. Momentul de afirmare in showbiz este in anul 2002, cand apare la rubrica "Fata de la pagina 5" din Libertatea, dupa ce a castigat titlul de "Miss Boboc".
Roxana Ionescu


Roxana Ionescu - "Mama Natura"
Nu dupa mult timp, tanara dornica de afirmare castiga preselectia de la Antena 1 si devine dansatoare in emisiunea de la Antena 1 "Ciao Darwin", de unde i se trage si celebra porecla, datorata bineinteles bustului impresionant.


In anul 2004 Roxana Ionescu apare intr-un pictorial incendiar in revista "Playboy", pictorial ce creste numarul de fani ai dansatoarei si totodata popularitatea acesteia. Peste doi ani, in mai 2006, vedeta Playboy se casatoreste cu omul de afaceri Laurentiu Gheorghe.
Roxana Ionescu si sotul ei, Laurentiu Gheorghe


Roxana Ionescu si sotul ei, Laurentiu Gheorghe
In 2006 Roxana Ionescu se alatura lui Ovidiu Cuncea, fostul colaborator al lui Dan Negru, cu care prezinta emisiunea "Tablou de nunta" la Antena 1. Anul 2007 ii aduce fostei dansatoare sansa de a se face remarcata si in emisiunea "Vrea sa fiu mare... vedeta", difuzata saptamanal la acelasi post tv.


In 2009 o regasim pe Roxana Ionescu la prezentarea rubricii meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1, insa conducerea renunta la servicile acesteia pe motiv de nepotrivire cu specificul informatiei transmise. Exista surse care sustin ca adevaratul motiv al concedierii este ca vedeta avea dificultati de memorare a informatiilor.
Roxana Ionescu


Roxana Ionescu
In iulie 2010 Roxana Ionescu se intoarce la Antena 1, unde prezinta show-ul de divertisment "Star Avatar", alaturi de Razvan Popescu si Octaviana Fieraru.


Roxana Ionescu participa in 2011 la sezonul al 11-lea al show-ului „Dansez pentru tine", unde lupta alaturi de Stefan Rebeja care doreste sa-si ajute familia cu mari probleme financiare. In acelasi timp, exista surse care spun ca au aparut divergente in casnicia de 5 ani a acesteia cu Laurentiu Ionescu, chiar ca a fost inclusa alternativa de divort.
Roxana Ionescu si Stefan Rebeja


Roxana Ionescu si Stefan Rebeja
Al doilea dans din prima editie a asteptatei emisiuni „Dansez pentru tine", freestyle, i-a regasit pe Roxana Ionescu si partenerul ei de dans putin desincronizati datorita unei defectiuni tehnice care a oprit muzica cateva momente. Insa acestia au reusit sa improvizeze suprinzator de bine si chiar daca se gandeau ca vor fi depunctati de membrii juriului, acestia au apreciat momentele de improvizatie si astfel perechea a iesit pe o pozitie fruntasa la sfarsitul editiei.