Ronnie Smith si BPP Professional Education incheie 12 luni de colaborare fructuoasa

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2060

Voteaza & Distribuie

Descriere
Ronnie va continua sa locuiasca si sa lucreze in Romania si spera ca va contribui la mult-necesara dezvoltare a educatiei de business si profesionale in tara incat crede ca aceasta este cheia pentru dezvoltarea si succesul Romaniei in viitor.


Din 23 septembrie Otilia Mantelers ca prelua responsabilitatea pentru proiectele de dezvoltarea afacerilor pentru BPP Romania. Otilia a insotit BPP din aprilie 2007 ca si Senior Training Consultant. In cadrul BPP, Otilia lucreaza indeaproape cu diferite companii in vederea dezvoltarii strategiilor interne de training si a programelor de training potrivite necesitatilor specifice. Otilia este lector pentru diferite programme personalizate, cursuri deschise si calificari profesionale internationale precum ACCA, DipIFR si DipFM, specializandu-se in raportare financiara.


Despre BPP Professional Education:


BPP este cel mai mare grup educational profesional din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si peste 12 ani in Romania. BPP organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si programe de dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume.