Robert Knepper

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3301

Voteaza & Distribuie

Descriere

ROBERT KNEPPER, dupa ce a aparut pe marele ecran si pe scena mai bine de 25 de ani, a devenit asociat cu rolul teribilului Theodore ‘T-Bag’ Bagwell din serialul de succes Prison Break , productie FOX Pentru interpretarea sa remarcabila, Knepper s-a bucurat de recunoasterea a numeroase grupuri, de la presa internationala pana la adolescentii din America.

Pe marele ecran, Knepper a aparut in filmul lui George Clooney - Good Night and Good Luck; alaturi de Bruce Willis in Hostage; in productia lui Woody Allen Everyone Says I Love You; Species III; Swatters; Love and Sex; Young Guns II; Renegades; Wild Thing, iar filmul de debut a fost productia lui Blake Edwards That’s Life.

Knepper a avut numeroase roluri in seriale de televiziune, cum ar fi Carnivale, Thieves, Haunted si Presidio Med. A fost invitatul de onoare la serialele ER si The West Wing. A jucat in miniseriale Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot.

Pe scena, Knepper a aparut intr-o multime de productie, incepand cu anii de inceput de studentie si cu perioada cand era student la Universitatea Northwestern.  Printre numeroasele productii, el a aparut off-Broadway in The Philanthropist la Stage 73, Romance, Ice Cream and Hot Fudge si A Midsummer Night’s Dream Public Theater, Romeo and Juliet la Delacorte Theater si Lake No Bottom la McGinn-Cazale Theater. De asemenea, el a jucat in numeroase productii la Chicago, printre care Nebraska la Warren Theatre. A jucat in productii care s-au montat la Londra, cum ar fi productia lui Tennessee Williams’ Sweet Bird of Youth . A jucat alaturi de Claire Higgins in productia de la National Theatre.