Rio 3D

Rio 3D

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGeorge Lopez, Jesse Eisenberg
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1207

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Rio 3D
An: 2011
Durata: 96 minute
Regia: Carlos Saldanha
Scris de: Don Rhymer
Actori: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, George Lopez
Gen: Animatie, Aventura, Comedie

 Rio este inca o animatie simpatica realizata de cei ce au dat pana acum renumita serie "Ice Age". Si pentru ca nimic nu prinde mai bine in filmele de animatie, decat animalele, acum avem de a face cu niste zburatoare amuzante.
Blue este un papagal plictisit si duce un trai confortabil intr-o colivie din Minnesota. Papagalul cu pene albastre isi petrece timpul meditand trist la faptul ca este ultimul exemplar al speciei sale si nu poate sa se reproduca, pentru a salva specia.

 Dupa ce afla ca o femela din specia lui se afla in Brazilia, reununta la stilul boem de viata si porneste intr-o calatorie spre Rio de Janeiro, pentru a o cunoaste pe Jewel. Personalitatile celor doua pasari sunt foarte diferite, papagalul domestic in Minnesota va trebui sa-si invinga teama de zbor, pentru a o cuceri pe salbatica Jewel.

 Acestia, impreuna cu tucanul Rafael, trec printr-o serie de aventuri amuzante si periculoase. Rafael, prin intelepciunea sa, ii ajuta pe cei doi sa invete ce inseamna prietenia, iubirea si acceptarea unor provocari ale vietii.