Reteta zilei: Pilaf de orez cu friptura de pui picanta

Reteta zilei: Pilaf de orez cu friptura de pui picanta

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucataria Romaneasca
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3565

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?

Ingrediente:



4 aripi de pui

1 bucata piept de pui

boia iute

sare

2 catei de usturoi

1 cana de orez

3 linguri de ulei



Mod de preparare:



Facem un amestec din doua linguri de boia iute, 1 varf de lingura de piper, sare dupa gust, 1 lingura ulei de masline. Cu acest amestec condimentam aripile de pui si pieptul de pui. Le punem deoparte 20 de minute. Dupa 20 de minute punem la prajit bucatile de pui. Catre final punem si usturoiul taiat feliute. Scoatem friptura si ne ocupam de orez. Fierbem orezul separat in apa cu sare. Separat calim o ceapa in ulei si apa. Turnam ceapa peste orezul fiert. Amestecam usor si servim orezul langa friptura de pui.


Mod de servire:


Se poate servi cu patrunjel proaspat deasupra.


Pilaf de orez cu friptura de pui picanta