Categorii | Divertisment |
---|---|
Taguri | |
Ultima actualizare | Marti 5 august 2014 |
Vizualizari | 9230 |
Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?
Ingrediente:
150 g unt,
200 g ciocolata,
o cana si jumatate de zahar,
2 cani de faina,
2 linguri de cacao,
5 galbenusuri,
un pliculet de zahar vanilat,
200 g stafide,
3 linguri de rom,
2 linguri de lapte
Mod de preparare:
Ciocolata o rupem si o punem la topit pe bain-marin cu doua linguri de lapre. Frecam untul spuma, turnam ciocolata topita, adaugam si doua linguri de cacao, apoi amestecam. Se incorporeaza galbenusurile, romul, stafidele, romul si zaharul vanilat. Se adauga faina si se framanta aluatul bine. Se pun gramajoare intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se tine 20-25 de minute la cuptor, la foc potrivit. Cand sunt gata, se scot si se lasa la racit.
Mod de servire
Se topeste restul de ciocolata intr-un vas la bain-marie si cu aceasta glazura se stropesc fursecurile.