Reteta saptamanii: Trandafirata

Reteta saptamanii: Trandafirata

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucataria Romaneasca
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3624

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te intereseaza retete culinare delicioase si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?


Ingrediente:


petale de trandafiri
zahar
alcool dublu rafinat, vodka,
piper macinat.
Mod de preparare:
Se spala petalele de trandafiri, apoi se pun intr-un vas si se toarna zahar peste ele. Se amesteca bine si mai torni putin zahar deasupra sa ramana acoperite. Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite. Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele trandafirilor rosii, catifelati, care miros foarte puternic.

Trandafirata