Categorii | Divertisment |
---|---|
Taguri | |
Ultima actualizare | Marti 5 august 2014 |
Vizualizari | 4375 |
Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?
Ingrediente:
2 oua
o cana apa minerala
un dovlecel potrivit
2-3 linguri ulei
marar
patrunjel
sare, piper
o cana faina
cascaval ras (cate 2 linguri pentru fiecare clatita)
Mod de preparare:
Curatam dovlecelul de coaja apoi se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit adaugam dovlecelul si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider pentru 20-25 minute sa se odihneasca. Prajim apo clatitele pana se rumenesc pe ambele parti. Le scoatem, si cat sunt fierbinti le umplem cu cascaval ras si le rulam sau le impaturim in patru.