Reteta saptamanii: Clatite cu dovlecei

Reteta saptamanii: Clatite cu dovlecei

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4060

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?


Clatite cu dovleceiIngrediente:



2 oua

o cana apa minerala

un dovlecel potrivit

2-3 linguri ulei

marar

patrunjel

sare, piper

o cana faina

cascaval ras (cate 2 linguri pentru fiecare clatita)



Mod de preparare:


Curatam dovlecelul de coaja apoi se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit adaugam dovlecelul si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider pentru 20-25 minute sa se odihneasca. Prajim apo clatitele pana se rumenesc pe ambele parti. Le scoatem, si cat sunt fierbinti le umplem cu cascaval ras si le rulam sau le impaturim in patru.