Reteta saptamanii: Biftec cu garnitura de spanac

Reteta saptamanii: Biftec cu garnitura de spanac

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucataria Romaneasca
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1971

Voteaza & Distribuie

Descriere





Biftec cu garnitura de spanacIngrediente:



6 felii muschi de vaca,

1 kg spanac,

2 linguri de unt,

sare,

6 felii de paine alba,

6 oua,

verdeata tocata,

1 ceasca de ulei,

piper macinat.




Mod de preparare:


Se spala spanacul, se pune la fiert cu apa cu sare, apoi se scoate si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, sare si putin piper macinat. Se scade bine si se lasa deoparte. Se prajesc feliile de muschi in ulei fierbinte, apoi se scot si se lasa pe o farfurie. La fel se pregatesc si feliile de paine. Din cele sase oua se pregatesc ochiuri romanesti sau ochiuri prajite in unt. Se aseaza pe un platou mai mare feliile de paine, peste ele se pune un strat subtire de spanac, iar deasupra se aseaza cate un biftec. Biftecurile astfel pregatite se aseaza la distanta unele de altele, iar golurile dintre ele se umplu cu ochiuri. Se presara deasupra oualor patrunjel verde tocat marunt. Se poate renunta la oua.


Mod de servire:


Se serveste cald.