Reţeta delicioaselor sarmale de post din Bărăgan: ingredientele care le fac să fie irezistibile

Reţeta delicioaselor sarmale de post din Bărăgan: ingredientele care le fac să fie irezistibile

Detalii

CategoriiRegional
TaguriPitești
SursaAdevarul
Data publicariiVineri 11 decembrie 2015
Vizualizari82

Voteaza & Distribuie

Descriere

În postul Crăciunului, gospodinele fac preparate uşoare, dar consistente, după reţete moştenite de la bunici. Gela Dumitrache, de profesie învăţătoare, din comuna Unirea, găteşte cu drag bunătăţi gastronomice. În compoziţia sărmăluţelor se pun şi ciuperci, pe lângă orez şi alte legume, ingredient care le dă o savoare aparte. Reţetele sale pot fi descoperite pe blogul culinar cufarulcubucurii.wordpress.com.Ingrediente:

500 gr. ciuperci

500 gr. or...

Restul articolului: adevarul.ro