Rent-4U mai mult decat o firma de rent a car

Rent-4U mai mult decat o firma de rent a car

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriinchirieri auto, inchirieri masini, rent a car
Ultima actualizareJoi 13 mai 2021
Vizualizari93

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rent-4U este o companie de rent a car ce a adus elemente inovative in zona de inchirieri auto din Romania. Veti afla aici, ce inseamna platforma Rent-4U System si cum ajuta persoanele fizice. De asemeni, modulul de inchirieri auto pe termen scurt, numit de aceasta data Just Go Rent, este un nou sistem implementat de Rent-4U. Pe langa acestea, sistemele de inchirieri auto fara garantie si fara card de credit sunt executate de foarte mult timp si sunt aduse la un alt nivel. Tot referitor la aceasta companie, veti vedea o rubrica speciala pentru clientii de inchirieri masini, numita: Politia de Rent a Car.

Rent-4U este un jucator pe piata de rent a car din Romania de mai bine de 6 ani. Fondatorul companiei este Liviu Serdin si impreuna cu colegii sai, au pus la punct un sistem complet in zona de inchirieri masini din Romania. In randurile urmatoare veti vedea, care sunt mai exact serviciile lor de rent si ce aduc nou in acest domeniu. Aflati in randurile de mai jos ce este platforma Rent-4U System si cu cum poate ajuta persoanele fizice. De asemeni, vedeti cu aceasta ocazie cum se aplica serviciul de inchirieri auto pe termen scurt si ce informatii ofera Politia de Rent a Car. Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa vedem mai exact cum se prezinta aceasta companie pe piata de rent a car din Romania.

Elemente inovative aduse de Rent-4U pe piata de rent a car din Romania


Vom incepe sa va prezentam ca prim element, soft-ul Rent-4U System, platforma de inchirieri auto pentru persoane fizice.

Platforma de rent a car pentru persoane fizice Rent-4U System (inchiriaza-ti masina)

Incepem cu acest sistem, deoarece are tendinta fara pic de indoiala de a revolutiona piata de rent a car din Romania. Aceasta platforma se adreseaza persoanelor fizice, ce detin o masina suplimentara. Astfel, daca detii un autovehicul, poti deveni o mini-companie de rent a car. Masina poate fi inchiriata destul de usor. Va trebui sa contactezi un agent si imediat dupa aceea va trebui sa trimiti poze cu actele masinii si cu autovehiculul. Ele vor fi prelucrate in termen de doua zile lucratoare, iar daca masina intra in parametrii o vei putea inchiria imediat.

Va merita mai mult pentru persoanele fizice inchirierea masinii, decat folosirea ei in platformele de car sharing


Platformele de car sharing transforma timpul dumneavoastra in timp de munca. Este adevarat ca aduc un venit in medie, de 4000 de Ron pe luna. Totusi, daca acei 4000 de Ron se fac prin 9 ore de munca pe zi, de Luni pana Vineri nu mai este deloc un business personal. Activitatea devine fara indoiala un loc de munca. In platforma de rent a car, Rent-4U System, castigul mediu este de 1500 de Ron pe luna.

Chiar daca castigul este substantial mai mic, rentabilitatea profitabilitatii este de 7 ori mai mare fata de platformele de car sharing. Cei 1500 de Ron obtinuti prin Rent-4U System se fac cu o munca de 8 ore. In aceasta suma vor fi 4 livrari, a cate doua ore fiecare. Dupa cum vedem, soft-ul de inchirieri auto destinat persoanelor fizice va fi un venit pasiv pentru dumneavoastra. Pe site-ul rent-4u.ro gasiti mai multe despre functionalitatea acestei platforme.

Vom trece mai departe la serviciul de inchirieri pe termen scurt, Just Go.

Cum functioneaza serviciul de rent a car pe termen scurt, Just Go?

Sistemul de inchirieri pe termen scurt a inceput sa ia din ce in ce mai multa amploare. Momentan, acest serviciu de rent a car este disponibil in localitatile Otopeni si Bucuresti si urmeaza pe viitor sa se extinda in Cluj si Alba. Serviciul de rent a car pe termen scurt este destul de usor de folosit. Aplicatia contine toate autovehiculele, ce pot fi inchiriate pe termen scurt. Dumneavoastra o puteti alege personal sau puteti opta sa se afiseze autoturismele, care se afla cel mai aproape.

Cum se face plata si cum se circula cu masinile din sistemul Just Go Rent a Car?

Dumneavoastra va logati in site, dupa care introduceti datele cardului. Plata minima pentru acest serviciu este de 50 de Ron. Deci, in momentul in care ati introdus cardul vi se vor retrage cei 50 Ron in mod automat. Cu aceasta suma aveti dreptul de a circula 50 de min. Dupa ce s-a realizat plata, veti putea alege masina dorita si va puteti indrepta catre locatia in care se afla parcat automobilul. Orice timp suplimentar va fi calculat, iar la sfarsitul calatoriei suma in plus se va retine in mod automat. Autovehiculul cu care veti circula va trebui parcat in acelasi loc de unde a fost ridicat. Veti inchide aplicatia, facand o poza autovehiculului, pentru a fi confirmat faptul ca nu exista pagube. Si, cam atat! Simplu, usor si fara taxi!

Politia de Rent a Car - un serviciu de informare pentru clientii de inchirieri auto

Piata de rent a car din Romania nu este doar lapte si miere. Si sa nu uitam ca orice padure va avea uscaciunile ei. In acest caz, rubrica Politia de Rent a Car explica clientilor cum sa se fereasca de anumite situatii neprevazute. Veti gasi aici, cum se analizeaza un contract de inchirieri auto si ce trebuie sa urmariti pentru a nu iesi pacaliti. Aflati cum sunt inselati clientii de rent a car si vedeti ce trebuie facut pentru a nu pica si dumneavoastra in aceeasi plasa.

Gasiti in aceasta categorie toate informatiile necesare pentru a va proteja 100%. Nu spunem ca toate firmele de inchirieri auto din Romania sunt corupte. Ba din contra! Sunt numarate pe degete. In general, firmele de inchirieri masini pastreaza o legatura cat mai apropiata cu clientii si muleaza extrem de bine de pe nevoile lor.
Dar, cu toate acestea, cel mai bine este sa evitati si sa stiti cum sa va feriti de astfel de probleme.

Servicii de rent a car fara card de credit si fara garantie

Compania Rent-4U este una dintre putinele branduri ce practica serviciul de inchirieri masini fara garantie din capitala Romaniei. Pana in prezent sunt 7 masini in sistemul de rent a car fara garantie, urmand treptat sa fie introduse si restul automobilelor din flota.

Modulul de inchirieri auto fara garantie este disponibil pentru localitatile Otopeni, Bucuresti si Alba-Iulia. La firma Rent-4U acest sistem functioneaza prin doua modalitati. Una dintre ele este serviciul de rent fara garantie, iar al doi-lea se bazeaza pe modulul de inchirieri cu garantie partiala.

In prima situatia garantia este redusa la zero si intra in schema asigurarea zilnica totala. Aceasta este o suma modica ce se plateste pe ziua de inchiriere. In a doua situatie vom discuta de garantia auto partiala. Aceasta va fi mai putin de jumatate din garantia totala si va intra in ecuatie sistemul de asigurare zilnica partiala. De asemeni, asigurarea auto partiala va fi mai putin de jumatate din cea totala.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data elemente inovative in zona de rent a car din Romania. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit si va dorim drum intins!