Rango

Rango

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriIsla Fisher, John Logan, Johnny Depp, Timothy Olyphant
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari925

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Rango
An: 2011
Durata: 107 minute
Regia: Gore Verbinski
Scris de: John Logan
Actori: Johnny Depp, Isla Fisher, Timothy Olyphant
Gen: Animatie, Actiune, Aventura

Filmul urmareste calatoria comica si transformatoare a lui Rango (Johnny Depp), un cameleon care traieste intr-un adapost ca animal de companie obisnuit si care se confrunta cu o criza majora de identitate.

La urma urmei, cat de sus poti tinti atunci cand scopul intregii tale vieti este de a te integra in peisaj? Cand Rango ajunge accidental in prafuitul oras Dirt - un avanpost fara nici o lege, populat de cel mai viclene si capricioase creaturi ale desertului - soparla lipsita de orice urma de curaj,  descopera brusc ca iese in evidenta. Salutat ca ultima speranta pe care o astepta orasul, noul Serif Rango este fortat sa-si joace noul rol pana cand, intr-o serie de evenimente si intalniri cu personaje cumplite, Rango incepe sa devina erouul care odata pretindea ca e.

Cu o distributie care ii include pe Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone si Timothy Olyphant, Rango este o varianta interesanta si captivanta a clasicei legende western a noului venit care salveaza orasul - si pe el insusi in acelasi proces.